Hocam dediğiniz şeyleri saysak bile çok bir şey fark etmiyor ek olarak 130wat ve MUX teknolojisi gerçekten onda varsa düşünülebilir çünkü ömür boyu garanti gibi bir şey dediniz gerçekten böyle bir şey var mı? Ben de şu an düşünmekteyim.
Linkini atabilir misiniz PC'nin.
Yok ya soğutma bakımından kat be kat üstün hocam değmez hala bana göre.
Monsterdada 130W ve MUX teknolojisi var kasasıda MSI GE76 kasası yanlış bilmiyorsam yanlışsada düzeltir arkadaşlar beni. Ömür boyu garanti içinde ömür boyu servis garantisi var 6 ayda bir de ücretsiz bakım hizmeti var Monster'ın. Linki buraya bırakıyorum. Tulpar T7 V25.1.2 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook en uygun fiyatı da GittiGidiyor'da 22.584 TL.
Monsterdada 130W ve MUX teknolojisi var kasasıda MSI GE76 kasası yanlış bilmiyorsam yanlışsada düzeltir arkadaşlar beni. Ömür boyu garanti içinde ömür boyu servis garantisi var 6 ayda bir de ücretsiz bakım hizmeti var Monster'ın. Linki buraya bırakıyorum. Tulpar T7 V25.1.2 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook en uygun fiyatı da GittiGidiyor'da 22.584 TL.
Ömür boyu bakım muhabbeti kafamı kurcalıyor ama soğutması çok kötü aga iyi olsa gene lafım yok 100c çok bak laptopun ısınması normal ama suyun kaynama derecesi be hocam
Ömür boyu bakım muhabbeti kafamı kurcalıyor ama soğutması çok kötü aga iyi olsa gene lafım yok 100C çok bak laptopun ısınması normal ama suyun kaynama derecesi be hocam.
Bakım garantisinin yanında 300Hz ve RGB klavyede yabana atılcak artılar değil Abra modelleri için çok ısındığını duydum ama bu modelde hemen hemen Omen'le aynı diyorlar MSI kasa kullandığı için ama tam bilmiyorum tabii.
Hocam monsterda genel anlamda sorun yaşayan insan sayısı fazla. Bence monster'a bu kadar para da fazla. 23'e 165hz 2k legion 5 vardı. Eğer o taksitle sizin istediğiniz gibi oluyorsa ona da bakabilirsiniz.
Hocam Monster'da genel anlamda sorun yaşayan insan sayısı fazla. Bence Monster'a bu kadar para da fazla. 23'e 165Hz 2K Legion 5 vardı. Eğer o taksitle sizin istediğiniz gibi oluyorsa ona da bakabilirsiniz.
23bin bandına düştüyse güzel indirim olmuş aslında ama kaçırdık sanırım bir de Ryzen işlemciler bilmiyorum ya Intel daha güvenli gibi geliyor hep bana.
23bin bandına düştüyse güzel indirim olmuş aslında ama kaçırdık sanırım bir de Ryzen işlemciler bilmiyorum ya Intel daha güvenli gibi geliyor hep bana.