orhunkutay
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğretmen
2 3 gün önce HP Omen serisi bir laptop aldım eskiden HP'lerin ısındığını duyardım ama çözmüşlerdir diye düşünüyordum ancak laptop durduğu yerde ısınıyor. Sadece arka planda Steam'de oyun iniyor ve işlemci 60 derece ile 80 derece arasında çalışıyor. Tamam hava sıcak laptop da ısınır ama gereksiz fazla geldi. İade mi etsem diye düşünüyorum çünkü bir de oyun oynasam yanacak herhalde cihaz. Ya da bir çözümü var mı varsa denemek istiyorum. Ekran görüntüleri atıyorum.
Not 1: Görselde ballanced modda olduğunu da görüyorsunuz ekran kartı normal görünüyor ancak CPU bir tuhaf şekilde ısınıyor.
Not 2: Fotoğraflara bir yorum ekledim arkadaş ısınma sorunu olmadığını söylemiş acaba ben mi ayarlarda bir hata yapıyorum yoksa cihazda mı bir sorun var?
Not 3: 95 dereceyi gördü masaüstünde arka planda da bir işlem yapmıyorum Steam'ı kapattım 77'lerde seyrediyor yanda Lenovo Gaming 3 var gayet serin ve sessiz çalışıyor. Sanırım fanı bile dönmüyor.
Not 1: Görselde ballanced modda olduğunu da görüyorsunuz ekran kartı normal görünüyor ancak CPU bir tuhaf şekilde ısınıyor.
Not 2: Fotoğraflara bir yorum ekledim arkadaş ısınma sorunu olmadığını söylemiş acaba ben mi ayarlarda bir hata yapıyorum yoksa cihazda mı bir sorun var?
Not 3: 95 dereceyi gördü masaüstünde arka planda da bir işlem yapmıyorum Steam'ı kapattım 77'lerde seyrediyor yanda Lenovo Gaming 3 var gayet serin ve sessiz çalışıyor. Sanırım fanı bile dönmüyor.
Son düzenleyen: Moderatör: