Çiçek gibi değerlerEki Görüntüle 2429134
arkada valorant açık bu şekilde şuan
hocam alev alır gibiydi dün gta oynuyordum üst tarafı yanıyodu bildiğinizSıcaklıkğı bilmeden yüksek olduğunu kesin olarak nereden bileceğiz? MSI Afterburner üzerinden oyun içi sıcaklıklara bakın.
daha yeni açtım hocam normal şuanÇiçek gibi değerler
Hocam alev alır gibiydi dün GTA oynuyordum üst tarafı yanıyordu bildiğiniz
2 güncelleme varmış hp supporttan yaptım şimdi bios güncel mi bilmiyorum da güncel galibaHp Support Asistant yükle oradan kontrol et driverları. Windows update güncellemelerini kontrol et. Bios güncellemesini de yapman lazım güncel olmayan bios da yapabilir diye düşünüyorum.
Daha önce bios güncellemesi yapmadıysan muhtemelen güncel değildir bios'un. Çünkü bios güncellemesi yapmak diğer driverları güncellemek gibi olmuyor. Bilgisayar kapanıyor biosda yükleme yapıyor vs. Hp Support Asistant'ta gözükür gerçi bios güncellemesi olup olmadığı. Yoksa güncel demektir. Sen güncel olmayanları güncelle bakalım bi.birde şarj max 1 saat falan gidiyor normal midir
2 güncelleme varmış hp supporttan yaptım şimdi bios güncel mi bilmiyorum da güncel galiba
Eki Görüntüle 2429134
Arkada Valorant açık bu şekilde şu an
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.