Elektronik HP Omen Encoder Cherry MX Brown Switch 1499 TL

RGB tek renk varmış, o sorun değil de enter tuşu küçük mü büyük mü anlamadım. Ürün resimlerinde küçük enter var, insanların yorumlarda paylaştığı fotoğraflarda büyük enter var.

RGB tek renk varmış, o sorun değil de enter tuşu küçük mü büyük mü anlamadım. Ürün resimlerinde küçük enter var, insanların yorumlarda paylaştığı fotoğraflarda büyük enter var.
Bendeki modelde de büyük enter var, fotoğraflar yanıltıcı sanırsam.

Bu çok daha mantıklı.

@Yigithan Yildirim neden düşündürücü attınız ki hocam? Switch'leri bu klavye ile Summoner'ın aynı, XPG RGB bu Encoder RGB değil, bilek desteği de Encoder'da yok.
Red switch aranacak olsa yığınla var zaten piyasada, Brown switch konusuna Red switch önermedeki mantık nedir?

Cherry ismine aldanıp sadece Switch'e bakara yorum yapmak enterasan geliyor bana. Aynı Switch gibi görünse bile modelden modele çok değişkenlik gösteriyor kalite. Yakın zamanda kendimden örnek vermek gerelirse ikisinde de Cherry MX bulunun ROG Scope TKL ve Fnatic MiniStreak TKL modelini denedim. Gerek yay sesi gerek hissiyat olarak ROG birkaç gömlek üstündü diğer modele göre.
Ministreakte kailh switch gösteriyordu.

Bendeki modelde de büyük enter var, fotoğraflar yanıltıcı sanırsam.

Red switch aranacak olsa yığınla var zaten piyasada, Brown switch konusuna Red switch önermedeki mantık nedir?
Red ile Brown arasında çok fark yok ki sırf brown olsun diye rgb, bilek desteği, malzemeden kısmanın pek mantıklı olmadığını söylüyorum. Switchler zaten aynı. Ayriyeten 100TL daha ucuz.

Son düzenleme:
Red ile Brown arasında çok fark yok ki sırf brown olsun diye RGB, bilek desteği, malzemeden kısmanın pek mantıklı olmadığını söylüyorum. Switch'ler zaten aynı.

Hocam red switch neden bu kadar seviliyor anlamadım hiçbir zaman havaya tıklıyormuşsun hissiyatı veriyor bence. Sessizlik ve hissiyat istiyenler için bana göre en ideali brown swicth

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı