stok gelirse direkt fiyatı yükseltirler mi yoksa ara sıra kontrol edip hızlıca alınabilir mi?Öyle zaten. O fiyata alınmaz. Sadece bu sitede uyguna satılıyor.
stok gelirse direkt fiyatı yükseltirler mi yoksa ara sıra kontrol edip hızlıca alınabilir mi?Öyle zaten. O fiyata alınmaz. Sadece bu sitede uyguna satılıyor.
Ara sıra indirim vesaire oluyor. Ama bu siteden genellikle bu fiyat bandında satılıyor. Ara ara kontrol etmeniz iyi olur.stok gelirse direkt fiyatı yükseltirler mi yoksa ara sıra kontrol edip hızlıca alınabilir mi?
Mantıklı aslında o fiyata o klavye bayaa iyi bir seçenek switch kalitesi hem%100 hemde hot swap ve rgbAra sıra indirim vesaire oluyor. Ama bu siteden genellikle bu fiyat bandında satılıyor. Ara ara kontrol etmeniz iyi olur.
Keycapsları hoşuma gitmedi hocam var mıdır başka öneriniz?AKKO 3098 Neon RGB Mekanik Gaming Klavye O fiyatlara bu klavye bence daha iyi.
Akko marka diğer klavyelere bakmanızı öneririm şu an en iyi switchlerin onda olduğunu düşünüyorum.Keycapsları hoşuma gitmedi hocam var mıdır başka öneriniz?
Aiogun aydınlatması olsa direkt alacaktım. Konudan alakasız bir klavyeye açıkcası 2000 lira üstü vermek insanı üzüyor biraz.Akko marka diğer klavyelere bakmanızı öneririm şu an en iyi switchlerin onda olduğunu düşünüyorum.
Keşke ocak öncesi sinerjideki klavye indirimlerini yakalasaydınız çok iyi indirimler vardı. Şu an 2000tlye sesi kalitesi iyi klavye bulmak zorlaştı gmmk2ler bile 4000tl olmuş. 2500e razer blackwidow v3 tkl var ancak sesi çok taktuk baş ağrıtabilir ses önemli değil diyorsanız bakabilirsiniz snaptap özelliği de var.Aiogun aydınlatması olsa direkt alacaktım. Konudan alakasız bir klavyeye açıkcası 2000 lira üstü vermek insanı üzüyor biraz.
Keşke ocak öncesi sinerjideki klavye indirimlerini yakalasaydınız çok iyi indirimler vardı. Şu an 2000tlye sesi kalitesi iyi klavye bulmak zorlaştı gmmk2ler bile 4000tl olmuş. 2500e razer blackwidow v3 tkl var ancak sesi çok taktuk baş ağrıtabilir ses önemli değil diyorsanız bakabilirsiniz snaptap özelliği de var.
Logitech g413 tkl'ye de bakabilirsiniz onu da uzun süre kullandım fiyatına göre gayet iyi idi. Marka takıntınız yoksa ve daha ucuz klavyeler arıyorsanız gamepower ve redragon markalarının klavyelerine de bakabilirsiniz.
Redragon fp konusunda asla pişman etmez. Bence alınır fiyat iyi. Redragonun tek kusuru plastik kalitesi orta seviyedir haberiniz olsun ama kesinlikle kötü değildir.
Alınır mı hocam sizce outemu varmış
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.