Merhaba, Hepsiburada'dan HP Omen ek 0003NT modelini satım aldım fakat FreeDOS Windows 10 yükletmek istiyorum. Kulaktan dolma çok fazla şey duyuyorum bir bilgisayarcıya attırsam orijinal olmayabilirmiş vs. gibi bu konu hakkında fikirlerinizi almak isterim.
Merhaba, Hepsiburada'dan HP Omen ek 0003NT modelini satım aldım fakat FreeDOS Windows 10 yükletmek istiyorum. Kulaktan dolma çok fazla şey duyuyorum bir bilgisayarcıya attırsam orijinal olmayabilirmiş vs. gibi bu konu hakkında fikirlerinizi almak isterim.
Freedos almanız daha mantıklı olur, ucuza gelir. İçerisine Windows kuracaksanız kendiniz de kurabilirsiniz. Hem daha güvenli olur hem de lisansınız kendinize ait olmuş olur.
Birçok kiÅi geçmiÅte içerisinde hiçbir büyük iÅletim sistemi olmayan bir dizüstü bilgisayar almıÅtır. Bunun yanında, yeni bir dizüstü bilgisayar almak
İnternette 25-50 TL arası lisans anahtarları var kullanlıabilir. Windows yüklerken Microsoft'un kendi sitesinden "Media creation tool" indirirsen her şey daha basit olur. Ama Windows'lu alacağım diyorsan 500 TL'yi gözden çıkrıcaksın.
Sen USB'yi hazırla. Format işlemi sırasında bir sıkıntı olursa yardımcı oluruz sana. Bence de bu arada FreeDOS alman daha mantıklı gerek yok ek olarak Windows'a para vermene.
FreeDOS almanız daha iyi olmuş. Boşu boşuna işletim sistemine para vermemiş oldunuz. Bilgisayarcıya da götürmeyin. Kendiniz Windows 10 kurulum USB'yi hazırlayın ve öyle kurun.
Merhaba herkesin dediği gibi kendiniz bile yükleyebilirsiniz konu dışı olacak ama PC nasıl? Biraz kullanıp oyun oynadıktan sonra yorumlarınızı yazabilir misiniz?