HP Omen Gaming 16-XD0000NT alınır mı?

mon70

Centipat
Daha fazla  
Bu model alınır mı? Wf ile başlayan modellerin sıkıntılı olduğu söyleniyordu. Bu modellerde o sorun çözülmüş müdür?
Soğutma performansı nasıldır?
2. SSD takabileceğim bir slot var mıdır?
Diğer sorum da Victus 16 S0046NT hala alınır mı? Biraz eski bir model ama tam olarak aradığım özellikler var. RTX 4060 ve 7840HS'li %100 sRGB ekranlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır Hp nin Omen serisi soğutma ve kasa olarak iyi modelleri genelde.

Yani kaç tane m2 slotu var onu tam bulamadım sitesinde ve satış yapılan yerlerde genelde ram slotu verilmiş ama başka bir başlıkta 2 tane m2 slotu olduğu söylenmiş.

Dediğiniz Victus modeli idefix de var 52 bin lira, Hepsiburada da ise 60 bin lira (biri 32 gb). 52 bin liraya veya 60 bin liraya kadar çıkacak bir fark yok bana göre.

Alınır Hp nin Omen serisi soğutma ve kasa olarak iyi modelleri genelde.

Yani kaç tane m2 slotu var onu tam bulamadım sitesinde ve satış yapılan yerlerde genelde ram slotu verilmiş ama başka bir başlıkta 2 tane m2 slotu olduğu söylenmiş.

Dediğiniz Victus modeli idefix de var 52 bin lira, Hepsiburada da ise 60 bin lira (biri 32 gb). 52 bin liraya veya 60 bin liraya kadar çıkacak bir fark yok bana göre.
Teşekkür ederim. Victus'un temizini bulabilirsem 2. elini almayı düşünüyordum da. Sanırım omen için indirim bekleyeceğim.

Rica ederim yani o bütçelere çıkıldığında artık 4070 li modeller bulunabiliyor sonradan eklenebilecek ram ve ssd için 60 bine rtx 4060 lı laptop almak hiç mantıklı olmaz. Masaüstü gpu seviyesinde dahi (ki laptop gpu ları masaüstünden geride olur) 4060 lı pc 26 bine falan dizilir ddr5 o parayı laptop a saymak doğru değil zannımca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı