HP Omen her açılışta disk kontrolü

Selimdemir13

Centipat
Daha fazla  
1 hafta önce yurt dışından Omen laptop aldım, i7 10750h, GTX 1660 Ti Türkiye'de ucuza geliyordu. Şimdi açtım bilgisayarı, her açıldığında check disk diyor, bir tusa basınca atlıyor ama nedir bu acaba?

Dosya Ekleri

• IMG-20210308-WA0001.jpg
    IMG-20210308-WA0001.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 50
Dostum aynı sorun başıma geldi Crucial P1 M.2 SSD mevcuttu dizüstü bilgisayarımda. Alalı daha 1 ay bile olmamıştı. Sağlığı gayet iyiydi okuma, yazma hızları gayet iyiydi fakat sorunlu idi. Her açılışta beni uyarıyordu. Bende iade ettim. Eğer iade şansın varsa iade et hata veren diski ya da garantiye vs. yollayabilirsin. Windows hangi diske kurulu ise o diskte sorun vardır.

Dostum aynı sorun başıma geldi Crucial P1 M.2 SSD mevcuttu dizüstü bilgisayarımda. Alalı daha 1 ay bile olmamıştı. Sağlığı gayet iyiydi okuma, yazma hızları gayet iyiydi fakat sorunlu idi. Her açılışta beni uyarıyordu. Bende iade ettim. Eğer iade şansın varsa iade et hata veren diski ya da garantiye vs. yollayabilirsin. Windows hangi diske kurulu ise o diskte sorun vardır.

Yani iade şansım yok ABD'den alındı ama 256 M.2 1TB HDD var M.2'yi arttırmayı düşünüyorum zaten artık o zamana kadar idare etsin yeter artık.

SSD'de bir sorun yoksa buradan disk kontrolü uyarısını kapatabilirsiniz.

SSD'de bir sorun yoksa buradan disk kontrolü uyarısını kapatabilirsiniz.

SSD de sorunu nasıl anlayabilirim ya da ileride bir şey olur mu?
SSD de sorunu nasıl anlayabilirim ya da ileride bir şey olur mu?

Ayrıca bunu kapatmamla ne gibi sonuçlar açığa çıkar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı