HP Omen laptop alınır mı?

yasin411

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
HP Omen kullanan veya çevresinde kullanan birileri var mı? Laptop sıkıntısızsa birine almayı düşünüyoruz. Genel bir bilgi bulamadığım için laptopla ilgili sizlere sorayım dedim?

Hangi modeli tam olarak?
Link atabilir misiniz?

İşlemcisi Ryzen 5 5600h, Teknosa 5600u şeklinde yazmış.
Hocam bizzat kullanıyorum. Herkese tavsiye ederim.
Oyunlarda işlemci sıcaklığı hangi aralıklarda oluyor ?

Hocam modele göre değişiyor. Ben 17-ant kullanıyorum 1 aydır kullanmadığım için de hatırlayamıyorum ama sanırım 87 falandı.
Tüm kuzenlerime laptop alıyorum bütçelerine göre buradan tercih yaptırıyorum. Hp omenin tasarımına bayıldı birisi o yüzden bilgi ediniyorum.

Oyunlarda işlemci sıcaklığı hangi aralıklarda oluyor?

Çok sıcak. Monster daha iyi sıcaklığa sahip işlemci konusunda o derece. Ama alırsan undervolt yapıp sıcaklıkları 10 derece falan düşürebilirsin.

Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sıcaklık değerleri kötü işlemci konusunda :(

HP Omen kullanan veya çevresinde kullanan birileri var mı? Laptop sıkıntısızsa birine almayı düşünüyoruz. Genel bir bilgi bulamadığım için laptopla ilgili sizlere sorayım dedim?

HDD olduğu için o kadar paraya ben olsam vermezdim çünkü bilgisayar 2 yıl sonra açılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı