HP Omen laptoplar iyi mi?

Soul Exploiter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun oynamak için laptop almayı düşünüyorum fakat arasında kaldıklarım oldu. HP Omen 15-EK0002NT Intel Core i7 10750H 16GB 1TB SSD Fiyatı bu laptop bana oldukça uygun göründü fakat HP'nin hiçbir ürününü daha önce kullanmadım ve nasıldır bilemiyorum.
1.HP Omen iyi midir? Soğutma sistemi nasıldır?
2.RTX 2070 laptopta bigisayar kadar performans verir mi? Vermez ise ne kadar verir?
3.son olarak da önerebileceğiniz başka bir laptop var mıdır?

Son düzenleme:
Yanıtlarınız için teşekkür ederim önerebileceğiniz laptop var mıdır peki?

Aynen 2060 modelini almak biraz daha mantıklı bence. Sana uyarsa çok bir performans kaybın olmaz, 1000TL de cebinde kalır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Omen 2020'lerin alt kasa plastık diğer klavye ve ekran metal diye biliyorum. Esnese de çok sıkıntı olacağını sanmıyorum, yine de kaliteli cihazlar.

RTX 2070 Max-Q ise aynı konfigurasyona sahip RTX 2060 Mobile'a göre %10'a kadar daha performanslıdır. Max-Q diye bu kartları küçümsemeyin Max-Q'da olsa 8 GB bellek + 256Bit veriyolu + daha fazla çekirdeğe sahip grafik işlemcisi var. NVIDIA Max-Q'ların Full sizedan tek farkı GPU saat hızı.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…