tlha.er Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5- 12450H RTX 4050 32 GB RAM 1 TB SSD Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Bundan tam olarak 40 tane var. Lanet olası HP! Nasıl çözeceğim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
As1srog Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 tlha.er dedi: Bundan tam olarak 40 tane var. Lanet olası HP! Nasıl çözeceğim bunu? Eki Görüntüle 2241651 Genişletmek için tıkla... Omen Gaming Hub diye bir uygulama var onu sil ve PC'yi yeniden başlat sorun düzelecek daha demin başıma geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
tlha.er dedi: Bundan tam olarak 40 tane var. Lanet olası HP! Nasıl çözeceğim bunu? Eki Görüntüle 2241651 Genişletmek için tıkla... Omen Gaming Hub diye bir uygulama var onu sil ve PC'yi yeniden başlat sorun düzelecek daha demin başıma geldi.
KadirOzmen07 Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 As1srog dedi: Omen Gaming Hub diye bir uygulama var onu sil ve PC'yi yeniden başlat sorun düzelecek daha demin başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Oğlum sen nasıl bir kralsın yaptım düzeldi PC çöküyordu az kalsın eyvallah. Artı 0 Eksi
As1srog dedi: Omen Gaming Hub diye bir uygulama var onu sil ve PC'yi yeniden başlat sorun düzelecek daha demin başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Oğlum sen nasıl bir kralsın yaptım düzeldi PC çöküyordu az kalsın eyvallah.
burnedstone Centipat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 başlattan sağ tıklayıp uygulamayı kaldır de. bu sabah başıma geldi yabancı bi forumda gördüm. böyle düzeltmiş Artı 0 Eksi
başlattan sağ tıklayıp uygulamayı kaldır de. bu sabah başıma geldi yabancı bi forumda gördüm. böyle düzeltmiş