Çözüldü HP Omen Vector çift tıklıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet Akif T

Hectopat
Yer
Malatya/Yeşilyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15)
Meslek
Öğrenci
Bir süredir vardı, pek takmamışım. Tekerlekte de sıkıntı çıkarınca içini açıp temizledim, tekerleği düzeldi fakat çift tıklama hala devam ediyor, sağ tıkta yaşıyorum bu sorunu. Garantisi bitti farenin, gerekirse lehim ile switch değişebilirim. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Varsa switch üzerindeki küçük metal teli hafif kaldırıp gerdirmek, belli bir süre daha düzgün çalışmasını sağlayabilir.
Belli bir süre dediğinize göre geçici bir çözüm galiba? Switch değiştirip mi kurtulmam gerek bu sorundan?

Omron marka ürünler bildiğim kadarıyla çok dayanıklı ama çok da detaylı bilgi sahibi değilim.
Galiba içindekiler zaten Omron hocam, Huano nasıldır peki?

Hiç kullanmadım, o nedenle bir şey diyemem. 5 senedir yoğun kullandığım Asus Rog Spatha farede Omron switch var ve halâ çift tıklama sorunu yaşatmadı. Belki bazı modelleri daha dayanıklıdır Omron'un.

Hocam şaka gibi ama cidden çözdü bu... Büyük ihtimal bir süre sonra yeniden başlayacak ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı