HP Omen WF0030NT vs WF0033NT arasındaki fark nedir?

HP işlemcilerine limit koyuyormuş, baktığınız 157W işlemcinin limitsiz hali olabilir mi?

WF0033NT 7Q7y5EA modeli. OMEN Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-wf0033nt | HP® Türkiye

Hayırlı olsun. Güzel günlerde sorunsuz kullanın inşallah.
Bu arada aşağıdaki linkteki test videosunda i5 13500HX işlemci Cyberpunk oyununda 102W a kadar çıkıyor dikkat ederseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HP işlemcilerine limit koyuyormuş, baktığınız 157W işlemcinin limitsiz hali olabilir mi?

WF0033NT 7Q7y5EA modeli. OMEN Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-wf0033nt | HP® Türkiye

Cinebench R23 testi yapıp multi Core testinden sıcaklık değeri Max nenkadar okuyor ve Max kaç watt güç çekiyor kontrol edebilir misiniz? Test sırasında Core Temp programını indirip kurarsanız değerleri test sırasında anlık olarak görebilirsiniz.

Bende Omen 17 vardı Max 130W idi 13700hx.

Doğrudur ama dediğim gibi ben resmi sitede yazan değeri söyledim. 157W a kadar denenmiştir fakat ısınıp zarar göreceği için o değeri tahminimce 110 watt a kadar sınırlandırmışlardır.

Bende Omen 17 vardı Max 130W idi 13700hx.

Doğrudur ama dediğim gibi ben resmi sitede yazan değeri söyledim. 157W a kadar denenmiştir fakat ısınıp zarar göreceği için o değeri tahminimce 110 watt a kadar sınırlandırmışlardır.

Son düzenleme:
Dell de iyi güzelde o güç adaptörü nedir abi ya onu taşımak için ayrı bi çanta daha lazım

Teşekkürler.

https://kaas.hpcloud.hp.com/pdf-public/pdf_7768944_en-US-1.pdf?linkId=100000214682776 Burada 1. sayfada da 55W diye gösteriyor. Kafam karıştı açıkçası. (Tamam anladım base power'mış bu)

Pc'e win 11 yükleyip driverleri kurduktan sonra test yapacağım.

Son düzenleme:

Bu linkteki cihazda aynı işlemci ve grafik kartına sahip HP Omen 16 VF0032NT Cyberpunk'ı test etmiş arkadaş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…