goldweb
Hectopat
Teknosa da sizin cihazın Windows 11'li modeli vardı 36000 TL'ye onu neden düşünmediniz?
Hocam ben onu aldım şu an 45.000 olmuş abartmışlar
Teknosa da sizin cihazın Windows 11'li modeli vardı 36000 TL'ye onu neden düşünmediniz?
Hocam ben onu aldım şu an 45.000 olmuş abartmışlar.
Yukarıda Windows 11 yükleyip driverları kuracağım yazdınız. Normalde o cihazın Windows 11 yüklü geliyor olması lazım. Sizinkinin modeli WF0030NT mi?
Yok benimki FreeDOS. Ben WF0033NT modelini 38K'a aldıktan sonra WF0030'un 36bin olduğunu gördüm. Artık kargoda olduğu için iptal etmek de istemedim para iadesi gelene kadar bu laptopa bir şeyler olur diye ki olmuş da zaten 45K'a yükselmiş. Bilseydim onu alırdım, aradaki tek fark lisanslı Windows 11 ile mi gelmesi onu da bilmiyorum. Arkadaşınki de eline ulaşınca yarıştıralım![]()
Hiç sormayın. varsa da iki üç tane var onlar da yetersiz. Size de hayırlı olsun.Anladım. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Bende WF0030 olandan sipariş verdim. Hayırlısı bakalım. İnternette hiç incelemesi yok i5'li modellerin.
Hiç sormayın. Varsa da iki üç tane var onlar da yetersiz. Size de hayırlı olsun.
Köşede duruyor, akşam eve gelince inşallah.Hocam siz kurulum yaptınız mı?
Hiç sormayın. Varsa da iki üç tane var onlar da yetersiz. Size de hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.