HP Omen WF0030NT vs WF0033NT arasındaki fark nedir?

Yukarıda Windows 11 yükleyip driverları kuracağım yazdınız. Normalde o cihazın Windows 11 yüklü geliyor olması lazım. Sizinkinin modeli WF0030NT mi?

Benimki daha gelmedi hocam araya girdim siz karıştırdınız. Muhtemelen o arkadaşta Windows 11 olanı almıştır

Yok benimki Freedos. Ben wf0033nt modelini 38K'a aldıktan sonra wf0030'un 36Bin olduğunu gördüm. Artık kargoda olduğu için iptal etmek de istemedim para iadesi gelene kadar bu laptoba bir şeyler olur diye ki olmuş da zaten 45K'a yükselmiş. Bilseydim onu alırdım, aradaki tek fark lisanslı win11 ile mi gelmesi onu da bilmiyorum. Arkadaşınki de eline ulaşınca yarıştıralım

Anladım. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Bende WF0030 olandan sipariş verdim. Hayırlısı bakalım. İnternette hiç incelemesi yok i5'li modellerin.

Hiç sormayın. Varsa da iki üç tane var onlar da yetersiz. Size de hayırlı olsun.

En son attığım videoyu yükleyen arkadaşa cihazı sordum. Herhangi bir sorun yaşamadım fakat orijinal termal macun 2 ay gitti ondan sonra cihaz fazla ısınmaya başladı termal macun değişimi yaptım şu an 80-90 arası sıcaklık dedi.

benim cihaz dağıtıma çıktı ama gelmedi bugün yarına kaldı sizden testleri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…