HP Pavilion 13 düşük performans sorunu

seyits61

Decapat
Arkadaşlar PC daha 1 yılını doldurmadı. HP Pavilion 13, AMD A10-9600p, Radeon R5.

PC'yi ilk aldığımda hiçbir sıkıntı yoktu. 120-130 FPS ile oynuyordum ama son 1.5-2 aydır 30 FPS'in yukarısını göremiyorum. Driverlerin hepsini güncelledim, tasarruf modunda falan da değil PC. En iyi performansa göre de ayarladım, format da attım ama yok hala 30 FPS alıyorum. Acaba parçalarda mı bir sıkıntı var bilmiyorum. Hani olmasına da pek imkan vermiyorum. Daha 7 aylık PC ve soğutucusu her şeyi tamam. Lütfen bir yardım edin, harbi harbi mağdurum yani.

Göründüğü gibi ekran kartımın top belleği 6 GB olmasına rağmen görüntü belleği kısmına 500 GB gibi bir alan ayırmış. Ben bunu yükseltirsem oyunlarda daha iyi bir performans alacağımı bildiğim için yükseltmek istiyorum. Acaba böyle bir şey mümkün mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi Sosyal'ler.

Adsız.png

up upup yardımcı olacak yokmu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı