Çözüldü HP Pavilion 15-BC017NT laptopta SSD takılacak yer var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
1 adet PCI-e 3.0 M.2 slotu ve 1 adet 2.5" SATA slotu mevcut:

M.2 slotuna SSD takarsanız HDD çıkartmak zorunda değilsiniz. SATA SSD takacaksanız HDD'yi çıkartmak gerekli.
1 adet PCI-e 3.0 M.2 slotu ve 1 adet 2.5" SATA slotu mevcut:

M.2 slotuna SSD takarsanız HDD çıkartmak zorunda değilsiniz. SATA SSD takacaksanız HDD'yi çıkartmak gerekli.

Çözüm
Sistemde şu an SSD var mı hiç? Slot dolu olabilir. NVMe türünde olduğu için slota uygun evet. HDD çıkartmanıza gerek yok bunu alırsanız ama önermem bu ürünü.

Şu an sadece yerleşik gelen HDD'yi kullanıyorum. Temu'dan almak zorundayım. 512 GB için alabileceğim en iyi SSD olarak bunu buldum. Önermeme sebebiniz nedir?

Şu an sadece yerleşik gelen HDD'yi kullanıyorum. Temu'dan almak zorundayım. 512 GB için alabileceğim en iyi SSD olarak bunu buldum. Önermeme sebebiniz nedir?

Az daha koyup buna yönelin. Hiç yoktan garantili:

Kodak SSD hakkında bilgi zaten az ve değerleri iyi değil, orijinalliği bile meçhul:

Az daha koyup buna yönelin. Hiç yoktan garantili:

Kodak SSD hakkında bilgi zaten az ve değerleri iyi değil, orijinalliği bile meçhul:

Dediğim gibi Temu'dan almak zorundayım. Temu'dan başka bir SSD öneriniz varsa onu tercih edebilirim.

Dediğim gibi Temu'dan almak zorundayım. Temu'dan başka bir SSD öneriniz varsa onu tercih edebilirim.

Temu'da olan SSD'ler hakkında bilgim olmadığı için öneri sunamıyorum. Kupon veya krediniz falan mı var?

Az biraz bakındım fakat salak saçma ürünlerle dolu, sahte 5TB SSD'ler falan var.

Temu'da olan SSD'ler hakkında bilgim olmadığı için öneri sunamıyorum. Kupon veya krediniz falan mı var?

Az biraz bakındım fakat salak saçma ürünlerle dolu, sahte 5TB SSD'ler falan var.

Hocam son olarak bu ürünü HDD yerine takıp kullanabilir miyim peki?

Aklımda hem 512 GB M.2 hem de 1TB SATA SSD takmak var. 1TB modeli 600 TL üstteki ürünün.

Üstte attığım ürünü bu forumdan birisi almış ve sorun olmadığını söylüyor. Eğer ürün bozuk veya çakmaysa iade ederim en kötü sadece zaman kaybı yaşarım.

Üstte attığım SATA SSD'yi alıp memnun kalan kişinin konu linkini atıyorum.

Bunu SATA slotuna takabilirsiniz evet. Yine bilgim olmayan bir ürün. Aynı konu açıp sormanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı