Kıvılcım çıkaran Spigen adaptör iade edilmeli mi?

Eldrithc

Hectopat
Daha önce konu acmistim kıvılcım çıktığı için. Dün daha büyük kıvılcım çıktı, adaptörün ucunun karardığı bayağı belli oluyor artık. Her prize taktigimda ufak ufak kıvılcım cikarmasindan biktim.

Değişim istemek mantıklı olur mu sizce? İade mi etsem yenisini mi istesem bilemedim. Değişim istesem yeni adaptör böyle mi olur yine bilemiyorum.

Daha önce konu acmistim kıvılcım çıktığı için. Dün daha büyük kıvılcım çıktı, adaptörün ucunun karardığı bayağı belli oluyor artık. Her prize taktigimda ufak ufak kıvılcım cikarmasindan biktim.

Değişim istemek mantıklı olur mu sizce? İade mi etsem yenisini mi istesem bilemedim. Değişim istesem yeni adaptör böyle mi olur yine bilemiyorum.

İade et parası ile başka bir şey al bence... Yanmaya çalışmıyorsan eğer🥲

Sorunun prizden kaynaklı olmadığına emin misiniz?
Tekrar denedim şimdi xiaomi adaptörü ile karsilastirarak. Xiaomi'de herhangi bir ses duymadım, çok minimal çıkmıştır belki. Spigeni ilk taktigimda yine çıt sesi geldi. İlkten sonra birkaç kere takarsam sorun olmuyor. Biraz ara verip taktiktan sonra tekrar ses çıkıyor.

Kısacası üstündeki mavi ışık sondukten sonra takarsam kıvılcım çıkıyor gibi geldi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı