Laptop kullanıyorum. Modeli başlıktaAnakartınız nedir? Kasanız nedir bir de?
Hocam yeterli hava akışı sağlayamıyor sanırım laptopunuz. Montajı doğru yaptığınıza eminsiniz değil mi?Laptop kullanıyorum. Modeli başlıkta
Evet. Hatta ekstra fan aldım. O da bir işe yaramadı.Hocam yeterli hava akışı sağlayamıyor sanırım laptopunuz. Montajı doğru yaptığınıza eminsiniz değil mi?
Kaç Gb bu SSD? About the SSDEvet. Hatta ekstra fan aldım. O da bir işe yaramadı.
500 Gb.. Sadece 256 Gb desteklediğini bilmiyordum.Kaç Gb bu SSD? About the SSD
Burada yazdığına göre maks. 256Gb destekliyormuş.
Siz yine de desteği arayıp sorun. M2 SSD nizi garantiye gönderin. Deneyin bir daha.500 Gb.. Sadece 256 Gb desteklediğini bilmiyordum.
Siz yine de desteği arayıp sorun. M.2 SSD nizi garantiye gönderin. Deneyin bir daha.
Hocam sizin kararınız. Satmakla uğraşmak da ayrı bir işkence. Bunu yeni konu açın, herkes yorum yapsın bence.Garantiye bir kez gönderdim. Hiç bir sonuç alamadım. Bir de bu bilgisayarın fanı bozuktu yenisini aldım. Bataryası sıkıntı çıkardı aldım. Bir de SSD var. Sizce daha uğraşmayıp iyi bir masaüstü mü alsam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.