HP Pavilion 15 CS1015NT MX150 FPS düşmesi sorunu

FXerDen

Hectopat
Öncelikle merhabalar elimde HP Pavilion 15 CS1015NT modelli bir laptop bulunmaktadır. Bu bilgisayarı 27 Eylül tarihinde satın aldım ve o zamandan beri kesintisiz olarak kullanmaktayım. 2 ve 3 haftadır çoğu oyunda FPS düşmesi yaşamaktayım. Aşağıda CS:GO oyunundan bir FPS düşmesiunun videosunu paylaştım. Bu videodaki (kendi videomdur. ) Gibi droplar yaşamaktayım ve bu droplar her oyunda olmaktadır.
Ben ilk başta diskten kaynaklanabilecek bir sorun olarak düşündüm -diskim Optane 8 GB+960GB Toshiba HDD- ama diskim sağlam ve temiz çıktı. Aşağıdaki ekte sistem özelliklerimide paylaşmaktayım. Sizce sorun nedir ve bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden cevapladığınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• HDTune_Benchmark_Intel.png
    17,6 KB · Görüntüleme: 58
  • HDTune_Error_Scan_Intel.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısı.PNG
    9,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB takviye yapıp 16 GB
8 GB takviye 16 GB yapmalısın artık 8 GB günümüzde yetmemeye başladı.

8 GB takviye yapıp 16 GB
Açıkcası RAM den oluşabilecek bir sıkıntı olarak görmüyorum. Bu konuda haklısın artık günümüzde 8GB RAM yetmemeye başladı ama çok düşük RAM isteyen oyunlardada FPS Düşmesi yaşamaktayım. En bariz örneği Zula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…