HP Pavilion 15-DK1005NT vs ASUS TUF A15

Hocam ASUS ROG'ya da HP Omen arasında sizce hangisi bazıları ASUS'un iyi alduğunu söylüyür ama bence HP'de dünyanın en çık satanlarından biri olduğu için iyidir diye düşünüyorum.
Hocam bu kadar yüksek bütçede neden bu cihazlara bakıyorsunuz çok daha iyileri var.

Ne önerirsin hocam.

Son düzenleme:
Hocam ASUS ROG'ya da HP Omen arasında sizce hangisi bazıları ASUS'un iyi alduğunu söylüyür ama bence HP'de dünyanın en çık satanlarından biri olduğu için iyidir diye düşünüyorum.

Ne önerirsin hocam.
Hocam Asus ROG laptopun soğutma sistemi çok iyi. Şuan o laptoptan yazıyorum 14 gün oldu alalı. Çok memnunum

Hocam ASUS ROG laptopun soğutma sistemi çok iyi. Şu an o laptoptan yazıyorum 14 gün oldu alalı. Çok memnunum.

Tamam hocam çok teşekkür ederim.
Hocam ASUS ROG laptopun soğutma sistemi çok iyi. Şu an o laptoptan yazıyorum 14 gün oldu alalı. Çok memnunum.

Hocam ben Vatan bilgisayarda gördüm orada birisi almış ama sonra iki harf bozulmuş hocam sen bunu biliyorsan nasıl giderilir ve neden oluşur.

Son düzenleme:
Tamam hocam çok teşekkür ederim.

Hocam ben Vatan bilgisayarda gördüm orada birisi almış ama sonra iki harf bozulmuş hocam sen bunu biliyorsan nasıl giderilir ve neden oluşur.
Hocam ben ürünümü Hepsi Burada'dan aldım. İnternetten almanı öneririm. Vatan bilgisayar gereksiz pahalı. Harf bozulmasının nedenini veya çözümünü bilmiyorum ama bende olmadı öyle bir şey.
Aldığım Laptop: https://www.hepsiburada.com/asus-ro...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000Y56JT

ROG kullanıcısı olarak ROG öneririm. Yeni RTX 3060'lı ROG'ler çıkacak 11.nesil işlemciler ile. Biraz bekleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı