Umut Eren Özel Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #1 HP Pavilion 15-DK1009NT laptopunu aldıktan 2 ay sonra, yani şimdi kasma sorunu yaşıyorum, hangi oyuna girsem kasmaktan oynayamıyorum. Bildiğiniz bir çözüm varsa cevaplarınızı şimdiden bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2020
HP Pavilion 15-DK1009NT laptopunu aldıktan 2 ay sonra, yani şimdi kasma sorunu yaşıyorum, hangi oyuna girsem kasmaktan oynayamıyorum. Bildiğiniz bir çözüm varsa cevaplarınızı şimdiden bekliyorum.
iamErsanKuneri Hectopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 271 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #2 Oyunları harici ekran kartı ile çalıştırmıyor olabilir. Güç tasarrufu modu açık olabilir. Daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
Oyunları harici ekran kartı ile çalıştırmıyor olabilir. Güç tasarrufu modu açık olabilir. Daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz.
KS KS Umut Eren Özel Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #3 iamErsanKuneri dedi: Oyunları harici ekran kartı ile çalıştırmıyor olabilir. Güç tasarrufu modu açık olabilir. Daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bütün fps ayarları açık maksimun performansta Artı 0 Eksi
iamErsanKuneri dedi: Oyunları harici ekran kartı ile çalıştırmıyor olabilir. Güç tasarrufu modu açık olabilir. Daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bütün fps ayarları açık maksimun performansta