HP Pavilion 15 donanım geliştirme

SamueLx52

Decapat
HP Pavilion 15 bilgisayarımı alalı 3-3.5 sene oldu ve şu zamana kadar kullanımından memnun kaldım. Fakat son zamanlarda beni memnun etmemeye başladı. Birkaç donanımını geliştirerek daha iyi hale getirmek istiyorum (en azından 2 sene daha idare etsin beni yeter). Bunu yapmam mümkün mü? Yapmaya değer mi ? Bunları öğrenmek istiyorum.

Bilgisayarımın özellikleri:

CPU-Z:

9aGgN8.jpg

26jnad.jpg
V9EPDj.jpg

Dxdiag:

WqbgDQ.jpg

YQ4q6E.jpg

Dip not: Eğer başka bir özelliğini bilmeniz gerekiyorsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bildiğim kadarıyla (bazı istisna laptoplar hariç) laptoplarda sadece ram ve hdd yükseltmesi yapabiliyorsunuz. Bu sistem için mevcut 4 gb ram yerine 8 gb takabilir ek olarak 128/256 gbb ssd takılabilir ve eğer cd-rom okuyucunuz varsa onun yerine takılan sata disk aparatları var ssd değiştirmesinden sonra çıkan harddiski de oraya takarak ek depolama alanı sağlayabilirsiniz. Zaten işlemcinizde U ibaresi olmasından dolayı düşük güç tüketmesi ve az ısınması için tasarlandığını gösteriyor.
Benim tavsiyem 8 gb ram + 128 gb ssd + Sıfırdan temiz güncel windows kurulumu bu işlemleri yaptığınızda kullanım senaryonuza bağlı olarak sisteminiz sizi 2 sene daha idare edebilir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı