HP Pavilion 15-EC0001NT Kasma Sorunu

Civciv

Decapat
İyi akşamlar herkese,

Bilgisayarı abime aldık ve baya memnunduk açıkçası. Dün kullanmış ancak bugün çok kasma yapınca beni aradı. Yazılımlar vs. her şey güncel ancak anlamadığım bir kasma sorunu var. İnternetten benchmark yaptırdım, sonucu bırakıyorum aşağıya. Sorun sizce ne olabilir?
1586023974761.png

Sistem:
AMD Ryzen 7 3750H
8GB Ram
1TB + 128GB SSD
Nvidia GTX1650

Kasma derken nerde kasıyor tam olarak oyunları kastediyorsanız Grafik kartı sürücüsünü kontol edin. Benchmark skorunda o kartın öyle skor alması anlamsız. Tabi bu arada netice de gtx1650 olduğunu unutmayın. Cs go LoL kartı biraz çok üst düzey bir performans beklemeyin

Kasma derken nerde kasıyor tam olarak oyunları kastediyorsanız Grafik kartı sürücüsünü kontol edin. Benchmark skorunda o kartın öyle skor alması anlamsız. Tabi bu arada netice de gtx1650 olduğunu unutmayın. Cs go LoL kartı biraz çok üst düzey bir performans beklemeyin

Normal kullanımda vs çok kastığını söylüyor, benim kendi pc'mden (7200u işlemci r5 m430 8gb) daha yavaş görüntülü konuşmamızdaki kıyasımıza göre. Bir de dün gece lol oynarken en iyi ayarda 100 fpsten aşağı düşmezken bugün hep 20 fps falan olduğunu söylüyor.
Garanti sağlayan firmayla iletişime geçip garantiye yolla bence.
Temiz kurulum yazıp internetten lisans aldım onunla bir deneyeceğim, duruma göre geri yollayacağız gibi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı