Hp'nin son aldığım ürünlerinde genelde memnunum. Yakından görmelisin. Notebookcheak gibi sitelerden iç yapısına ve fan sistemini incele. Fiyati uygunsa al.
Hp'nin son aldığım ürünlerinde genelde memnunum. Yakından görmelisin. Notebookcheak gibi sitelerden iç yapısına ve fan sistemini incele. Fiyati uygunsa al.
Hocam kafam karıştı lütfen yardım edermisiniz 1 saat sonra sipariş verecekmişiz babamla. Almışken iyisini al diyor 6000 TL oldu bütçem.
Technopattan özür diliyorum fakat yeni bir konu açmam gerek çok konu açtım. :/
Hocam kafam karıştı lütfen yardım edermisiniz 1 saat sonra sipariş verecekmişiz babamla. Almışken iyisini al diyor 6000 TL oldu bütçem.
Technopattan özür diliyorum fakat yeni bir konu açmam gerek çok konu açtım. :/
Valla HP'den uzak durda ne yapıyorsan yap. Müşteri ilişikleri sıfır. Monster önerebilirim servisi bu konularda iyiler.
Şu laptopun kullanıcı yorumlarını bir araştır derim.
Monster Abra A5 V15.2 15,6" Gaming Laptop, 9. nesil i7 işlemcisi ve 510 MB/s yazma hızına sahip SSD'si ile oyunlarda rakiplerinizin bir adım önüne geçiriyor.
Hocam ne amaçla kullanacaksınız. Oyun oynayacaksınız daha kalın kasalı oyuncu bilgisayarı alacaksınız mecbur. Havalandırması iyi olsun. Her markanın iyi kötü müşterisi var. Kimse Acer'i sevmez misal etrafımda en sağlam bilgisayarlar Acer çıktı. Aynı nesil Toshiba ,Dell vesayre bozuldu.