ben hocam dün sipariş verdim kargoda gelince inceleyeceğim.Ama araştırdığım kadarıyla fiyatından daha fazla performans oluşturacağı kanısındayımHp'nin son aldığım ürünlerinde genelde memnunum. Yakından görmelisin. Notebookcheak gibi sitelerden iç yapısına ve fan sistemini incele. Fiyati uygunsa al.
Hocam kafam karıştı lütfen yardım edermisiniz 1 saat sonra sipariş verecekmişiz babamla. Almışken iyisini al diyor 6000 TL oldu bütçem.Aman hocam uzak dur ben aldım pişmanım ve ürünün açıklamasını oku HP pişmanlıktır!
HP GameBook GTX1060, FHD 144HZ, 256GB M2 SSD, İ7 8750H, 16GB Ram - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 790969788
Intel Core i7 (8.Nesil) işlemci, 16 GB RAM, kapasiteli HP dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Valla HP'den uzak durda ne yapıyorsan yap. Müşteri ilişikleri sıfır. Monster önerebilirim servisi bu konularda iyiler.Hocam kafam karıştı lütfen yardım edermisiniz 1 saat sonra sipariş verecekmişiz babamla. Almışken iyisini al diyor 6000 TL oldu bütçem.
Technopattan özür diliyorum fakat yeni bir konu açmam gerek çok konu açtım. :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.