Çözüldü HP Pavilion 15-EC0005NT Pavilion bilgisayarımda ses sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

61691

Megapat
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce kargodan aldığım HP serisi laptopta kulaklık taktığımda ilk 2sn. Ses gelmiyor fakat sonradan geliyor. Dolayısıyla da o 2 Sn'deki sesleri alamıyorum. Bu sadece kulaklığı ilk takışta değil, internette bir video açtığımda o videoyu durdurduğumda 20-30 sn beklersem aynı sorun yine oluyor. Pek donanımsal soruna benzemiyor gibi geldi sizce sebebi nedir? Teşekkürler.

Ürün: HP Pavilion 15-EC0005NT AMD Ryzen 5 3550H 8GB 256GB SSD Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı cihazda aynı sorunu bende yaşıyorum. BIOS ve diğer driverlarda güncel. Çok can sıkan bir durum değil ama kafamız takılıyor. 😇

Çözümü buldum ben bu videonun aynısını uygula yeniden başlat cihazı hallolacak ama tek sıkıntı her format atışımızda bunu yapmak zorunda oluşumuz. Neyse Monster'ın da fişten çekince kasma sorunu var bu fiyata şükredeyim.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu çözüldü.
Aynı cihazda aynı sorunu bende yaşıyorum. BIOS ve diğer driverlar güncel. Çok can sıkan bir durum değil ama kafamız takılıyor. 😇

Aynı cihazda aynı sorunu bende yaşıyorum. BIOS ve diğer driverlarda güncel. Çok can sıkan bir durum değil ama kafamız takılıyor. 😇

Çözümü buldum ben bu videonun aynısını uygula yeniden başlat cihazı hallolacak ama tek sıkıntı her format atışımızda bunu yapmak zorunda oluşumuz. Neyse Monster'ın da fişten çekince kasma sorunu var bu fiyata şükredeyim.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu çözüldü.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı