Merhaba, yukarıdaki laptopu almaya düşünüyorum. Kronik bir sıkıntısı var mı?
Olumlu, olumsuz yönleri var mı?
İncehesap güvenilir bir site midir?
Bütçeyi aşmayan laptop öneriniz var mı?
Not: Bütçe artırımı yapamam en fazla 8700. şu an almam gerekiyor doların düşmesini bekleyemem maalesef.
Kullandığım ilk ve son laptop HP Pavilion serisi oldu. HP yüzünden laptoplara karşı ön yargılı olmaya başladım. Aşırı ısınma sorunu ve performans kayıpları yaşamak istemiyorsanız almanızı önermem. Elimi panele değmemle çekmem bir oluyordu.
Kullandığım ilk ve son laptop HP Pavilion serisi oldu. HP yüzünden laptoplara karşı ön yargılı olmaya başladım. Aşırı ısınma sorunu ve performans kayıpları yaşamak istemiyorsanız almanızı önermem. Elimi panele değmemle çekmem bir oluyordu.
Sıkıldım yahu. Herkese tek tek şu neden alınmaz bu neden alınmaz diyorum. Benimle aynı fikirdeyseniz salın bu rehberi, okusun. bütçe: 7600 TL Bu bütçede maalesef Omen, ROG gibi laptopları bulamıyoruz. Böyle düşük bütçelerde Monster tercih edilebilir...
Monster, kaliteli firmalardan birisidir hocam. Ömür boyu ücretsiz bakım imkanı da sağlıyor. Çevremde çok sayıda kullanan var. Aklınızda soru işareti varsa forum içerisinde araştırabilirsiniz tabi.