C Codex360 Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 143 Makaleler 2 6 Nisan 2021 #21 yucewalden dedi: Diyecek pek fazla bir şey yok... Hocam bu cızırtıyı araştırdım da cidden rahatsız edici bir sesi varmış siz bunu nasıl çözdünüz bu kadar para verip böyle bir cızırtıyı çekmek istemem aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam valla hangi cızırtıdan bahsediyorsunuz anlamadım laptoptan cızırtı gelmiyor valla.
yucewalden dedi: Diyecek pek fazla bir şey yok... Hocam bu cızırtıyı araştırdım da cidden rahatsız edici bir sesi varmış siz bunu nasıl çözdünüz bu kadar para verip böyle bir cızırtıyı çekmek istemem aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam valla hangi cızırtıdan bahsediyorsunuz anlamadım laptoptan cızırtı gelmiyor valla.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Nisan 2021 #22 Codex360 dedi: Hocam vallahi hangi cızırtıdan bahsediyorsunuz anlamadım laptoptan cızırtı gelmiyor vallahi. Genişletmek için tıkla... Sanırım laptopun sol alt tarafından geliyormuş coil whine diye bir sorun.
Codex360 dedi: Hocam vallahi hangi cızırtıdan bahsediyorsunuz anlamadım laptoptan cızırtı gelmiyor vallahi. Genişletmek için tıkla... Sanırım laptopun sol alt tarafından geliyormuş coil whine diye bir sorun.
C Codex360 Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 143 Makaleler 2 8 Nisan 2021 #23 yucewalden dedi: Sanırım laptopun sol alt tarafından geliyormuş coil whine diye bir sorun. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o her laptopta yok denk gelmiştir.
yucewalden dedi: Sanırım laptopun sol alt tarafından geliyormuş coil whine diye bir sorun. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o her laptopta yok denk gelmiştir.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Nisan 2021 #24 Codex360 dedi: Yok hocam o her laptopta yok denk gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım HDD çok ses çıkarıyor mu?
Codex360 dedi: Yok hocam o her laptopta yok denk gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım HDD çok ses çıkarıyor mu?
C Codex360 Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 143 Makaleler 2 16 Nisan 2021 #25 yucewalden dedi: Hocam bir şey daha soracağım HDD çok ses çıkarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sadece ilk açıldığında 2sn sesini duyuyorsunuz.
yucewalden dedi: Hocam bir şey daha soracağım HDD çok ses çıkarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sadece ilk açıldığında 2sn sesini duyuyorsunuz.