HP Pavilion 15-EC2011NT Alınır mı?

Evet hocam.

Evet Clevo modellerinden kaçmak lazım. Bu tongfang üretimi. İşlemcisi 8C 16t yablış baktınız sanırsam. Oyun performansıda AMD'den daha iyi.
Ekran kartı ise daha güçlü, 95W 3050 var bunda, Pavilion 60W 3050 Ti. Intel işlemci ve MUX Switch'te farkı daha da açacaktır.

Sizce hangisi? Hocam alacağım da bende.

Evet Clevo modellerinden kaçmak lazım. Bu tongfang üretimi. İşlemcisi 8C 16t yablış baktınız sanırsam. Oyun performansıda AMD'den daha iyi.
Tongfang üretimi olduğunu nasıl anlayacağız hocam? Bir listesi var mı yoksa model model aratacak mıyız?
Ekran kartı ise daha güçlü, 95W 3050 var bunda, Pavilion 60W 3050 Ti. Intel işlemci ve MUX Switch'te farkı daha da açacaktır.
Bir şey daha soracağım 3050Tİ modelinde 60+15 watt tdp değeri görüzüküyor ama 3050 modelinde 80+15 gözüküyor. Hangisi daha çok performans verir?

Son düzenleme:
Tongfang üretimi olduğunu nasıl anlayacağız hocam? Bir listesi var mı yoksa model model aratacak mıyız?

Abra A7 V11 ve Abra A5 V18 hariç hepsi clevodur.(kaçın Clevo'dan kaçın) A5 kasalarda MUX olmadığı için A7 V11 hariç almaya değer bir seri görmüyorum.

Bir şey daha soracağım 3050 Ti modelinde 60+15 Watt TDP değeri görüzüküyor ama 3050 modelinde 80+15 gözüküyor. Hangisi daha çok performans verir?

60+15 clevodur, uzak durun. Ve 75W 3050 Ti ile 3050 95W aşağı yukarı aynıdır, MUX ve OC ile 95W öne geçecektir.

Hocam HP ile Abra'daki ekran kartları bu videodakiler mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam HP ile Abra'daki ekran kartları bu videodakiler mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır Abra 95W. Pavilion 60W. Ve Intel'de 15W'lık bir fark yaratıyor. 110W vs 60W gibi düşünebilirsiniz.

Hayır Abra 95W. Pavilion 60W. Ve Intel'de 15W'lık bir fark yaratıyor. 110W vs 60W gibi düşünebilirsiniz.
Hocam ben anladım sizi ama mesela bu benim attığım hp pavilion modelinin 3050ti tpd değerini nereden görürüm? Bir de ekstra 15 watt olayı pavilion'da da vardır çünkü o da destekliyor dynamic boost 2.0'ı.
Hocam ben anladım sizi ama mesela bu benim attığım hp pavilion modelinin 3050ti tpd değerini nereden görürüm? Bir de ekstra 15 watt olayı pavilion'da da vardır çünkü o da destekliyor dynamic boost 2.0'ı

Hocam ben anladım sizi ama mesela bu benim attığım HP Pavilion modelinin 3050 Ti tpd değerini nereden görürüm? Bir de ekstra 15 Watt olayı Pavilion'da da vardır çünkü o da destekliyor dynamic Boost 2.0'ı.

Hocam ben anladım sizi ama mesela bu benim attığım HP Pavilion modelinin 3050 Ti tpd değerini nereden görürüm? Bir de ekstra 15 Watt olayı Pavilion'da da vardır çünkü o da destekliyor dynamic Boost 2.0'ı

Pavilion 45+15W. dB 2.0 ile 60W oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı