HP Pavilion 15-EC2011NT alınır mı?

NamıCimri

Centipat
Dün indirimde Amazon'dan MSI Bravo 15 B5DD-012XTR Ryzen 7 5800H RX5500M 1TbSSd 16 GB RAM indirim ile cihazı aldım. Ancak gezerken bu cihazı fark ettim. Amazon ürünü daha gönderme aşamasına geçirmediği için HP geçip geçmeme arasında kararsızım çünkü 3050 Ti ile RX5500M arasında DLSS de katılınca ciddi bir fark giriyormuş. HP'nin bu modeli hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.(Fiyat olarak ikisi aynı fiyata geliyor)

Dediğim HP: https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...sinabilir-bilgisayar-434k6ea-p-HBCV00000KIOJ0

Dün indirimde Amazon'dan MSI Bravo 15 B5DD-012XTR Ryzen 7 5800H RX5500M 1TbSSd 16 GB RAM indirim ile cihazı aldım. Ancak gezerken bu cihazı fark ettim. Amazon ürünü daha gönderme aşamasına geçirmediği için HP geçip geçmeme arasında kararsızım çünkü 3050 Ti ile RX5500M arasında DLSS de katılınca ciddi bir fark giriyormuş. HP'nin bu modeli hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.(Fiyat olarak ikisi aynı fiyata geliyor)

Dediğim HP: https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...sinabilir-bilgisayar-434k6ea-p-HBCV00000KIOJ0

60W ekran kartı var. Bravo daha iyi.

Aşağı yukarı aynı ama DLSS de ciddi fark varsa 3050 seçmek daha mantıklı gibi. Ayrıca sepetteki indirimle 10k oluyor. 10k ya RTX3050 bile bulamadığımızı düşünürsek HP daha mantıklı gibi. Ama tabii ki karar sizin

Edit- 60W ekran kartı yazmış yukarıda arkadaş. Ben görmemiştim, bravo önde gibi

hocam ssd ve ram eklediğinde oluşan fark bin tl yi geçiyor ve sistem özellikleri hp pavilion ile işlemci yönünden hemen hemen aynı. bu pavilionlar sanırım yeni kasa ve kimi al kimi alma diyor bana pavilion hakkında bilgi lazım ama saolun yinede.

Bunu neden alsın? İşlemci olarak da düşük RAM olarak da daha düşük. Ayrıca aynı fiyattalar?

Ekran kartı daha güçlü. Ve işlemcisi çok zayıf değil. 5600HDAN daha güçlü 5800H'dan daha güçsüz arada bir işlemci. RAM olayı halledilir. ASUS'un malzemesi daha iy iayrıca.
Hocam SSD ve RAM eklediğinde oluşan fark bin TL'yi geçiyor ve sistem özellikleri HP Pavilion ile işlemci yönünden hemen hemen aynı. Bu Pavilion'lar sanırım yeni kasa ve kimi al kimi alma diyor bana Pavilion hakkında bilgi lazım ama sağ olun yine de.

HP'nin ekran kartı cidden zayıf. 60W 3050 Ti nedir arkadaş. 85W 3050 Ti duman eder onu.

Hocam SSD ve RAM eklediğinde oluşan fark bin TL'yi geçiyor ve sistem özellikleri HP Pavilion ile işlemci yönünden hemen hemen aynı. Bu Pavilion'lar sanırım yeni kasa ve kimi al kimi alma diyor bana Pavilion hakkında bilgi lazım ama sağ olun yine de.

HP'nin 60W olması eksi hocam ondan önerdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı