HP Pavilion 15-EC2036NT laptop NVIDIA sürücüsü yüklerken mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

burokoli0

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün bilgisayara NVIDIA ekran kartı sürücüsü yüklerken mavi ekran hatası aldım. Bilgisayar açıldıktan sonra simgeler falan da büyümüştü. Bilgisayar performans olarak eski halinde değil FM23 oynarken bile hafiften kasmalar var ve oyun dışı şeylerde de yavaşlık ve çok kısa süreli donmalar var. Yardımcı olabilir misiniz? Minidump dosyası ekleyemedim çünkü gözükmüyor.

Bilgisayar: https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...bilir-bilgisayar-4g8u4ea-s8s-pm-HBC00000MO9CO

Bu modelin 256 GB versiyonu.

Driverınızı aşağıdaki şekilde yükleyiniz. Sorunsuz yüklenir o zaman.
- DDU kullanmak için rehberi takip edin.

- Nvidia sürücünüzü verdiğim linkten son sürümü game ready olanı indirin. Nvidia eski linki artık geçerli değil ve o sayfadaki driverlar çok eski. O yüzden bu yeni linki kullanıyoruz. Google'da ne yazık ki eski sayfası 1.ci sırada.
(Otomatik seçimle uğraşmayın 2 dakika kartınızı ve işletim sistemi bilgilerinizi kendiniz seçin.)

İnternetsiz güvenli moda girmek için :
* Sisteminiz açılıyorsa çalıştır kısmına msconfig yazıp açılan sekmede üstten başlangıç kısmına tıklayıp alttan güvenli başlatma seçip en az seçin. Kaydedip çıkın.
* Yine sisteminiz açılıyorsa yeniden başlata eliniz shift tuşu basılı şekilde tıklayarak mavi menü gelene kadar bekleyin. Gelişmiş başlangıç ayarları diyerek yeniden başlatın. Seçenekler geldiğinde internetsiz güvenli mod f kaçtaysa o tuşa basın.
* Sistem açılmıyorsa (Sadece güvenli modda açılıyorsa) : Açılışta F8 sürekli basıp kurtarma seçenekleri ekranında başlangıç seçenekleri tıklayın. Gelişmiş başlangıç ayarları diyerek yeniden başlatın. Seçenekler geldiğinde internetsiz güvenli mod f kaçtaysa o tuşa basın.

Driver kaldırma ve tekrar driver yükleme işlemini internetsiz güvenli modda yapmalısınız.

Sorun devam ederse 1-2 sürüm eski driver deneyin. Hala sorun devam ediyorsa DDU ile kaldırıp bu sefer kendiniz kurmayın. Windows yüklesin. Hepsine rağmen sorun devam ediyorsa dönüş sağlarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı