F Furkanorth Femtopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 HP Pavilion 15-EC2059NT laptopum var oyun oynarken klavyesinin üstüne su döküldü, direkt kapattım. Ne yapmalıyım?
HP Pavilion 15-EC2059NT laptopum var oyun oynarken klavyesinin üstüne su döküldü, direkt kapattım. Ne yapmalıyım?
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #2 Ekran kısmını kaldır yani açık konuma getir, laptopu ters çevir ve yavaşça salla su dökülsün diye. hhydraa dedi: Ekran kısmını kaldır yani açık konuma getir, laptopu ters çevir ve yavaşça salla su dökülsün diye. Genişletmek için tıkla... Bu arada sakın laptopu çalıştırmayın tüm kablo bağlantısını kesin yoksa kısa devre yapabilir su nedeniyle. Artı 0 Eksi
Ekran kısmını kaldır yani açık konuma getir, laptopu ters çevir ve yavaşça salla su dökülsün diye. hhydraa dedi: Ekran kısmını kaldır yani açık konuma getir, laptopu ters çevir ve yavaşça salla su dökülsün diye. Genişletmek için tıkla... Bu arada sakın laptopu çalıştırmayın tüm kablo bağlantısını kesin yoksa kısa devre yapabilir su nedeniyle.
Alparslan3417 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 Furkanorth dedi: HP Pavilion 15-EC2059NT laptopum var oyun oynarken klavyesinin üstüne su döküldü, direkt kapattım. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... hemen bataryayi cokarrr Artı 0 Eksi
Furkanorth dedi: HP Pavilion 15-EC2059NT laptopum var oyun oynarken klavyesinin üstüne su döküldü, direkt kapattım. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... hemen bataryayi cokarrr