- Makaleler
- 4
Daha fazla  

- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar öncelikle. Elimde 1 sene 3 aydır kullandığım bir HP Pavilion oyuncu dizüstü bilgisayarı var ve garantisi devam ediyor. Laptopun kendi kasası plastik olmasa da ekran kısmı ve kapağı öyle ve aşırı kaliteli bir malzeme hissi vermiyordu ama açılmasını da beklemiyordum. Herhangi bir zorlayıcı harekette bulunmadım, aça kapaya kendisi gevşemiş olsa gerek ki yapışkanı çıkmış aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü üzere:

HP servisine göndersem sizce sıkıntı çıkarırlar mı "kullanıcı hatası" gibi? Laptopun bir süre gelmemesi sıkıntı olmaz, kaç iş günü olduğu önemli değil. Ayrıca içindeki kişisel dosyalarımı yedekleyebileceğim bir harici diskim bulunmuyor ama yazılımla ilgili bir işleri olmadığı için cihaza şifre koyup göndermeyi düşünüyorum.

HP servisine göndersem sizce sıkıntı çıkarırlar mı "kullanıcı hatası" gibi? Laptopun bir süre gelmemesi sıkıntı olmaz, kaç iş günü olduğu önemli değil. Ayrıca içindeki kişisel dosyalarımı yedekleyebileceğim bir harici diskim bulunmuyor ama yazılımla ilgili bir işleri olmadığı için cihaza şifre koyup göndermeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: