Çözüldü HP Pavilion 15-N004st Windows 10 Görev Yöneticisi performans sekmesinde mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tripmaker

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık ve Videografi
Minidump Rapor Linki
https://we.tl/t-6beY9zyqXA
RAM
8
SSD veya HDD modeli
500gb
Görev yöneticisine girdikten sonra performans sekmesine geçer geçmez mavi ekran hatası veriyor. Güncellemeleri denetleyip hepsini yaptım fakat sorunu çözemedim. Laptop modeli: HP Pavilion 15-N004st. Windows 10 kullanıyorum. Bu sorun ne zamandır var bilmiyorum, ben yeni fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun çözüldü. Ekran kartını manuel olarak güncelleyince problem giderildi. Format attıktan sonra Windows Update ile driver kurulumu yapmıştım. Ben en güncel sürümü yüklüyordur diye kontrol etmedim fakat eski sürümü yüklemiş.
Hocam dosyayı inceledim. SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (dxgkrnl.sys) vardı. Ekran kartının sürücülerini DDU ile kaldırıp en güncelini indirir misiniz?

Sorun çözüldü. Ekran kartını manuel olarak güncelleyince problem giderildi. Format attıktan sonra Windows Update ile driver kurulumu yapmıştım. Ben en güncel sürümü yüklüyordur diye kontrol etmedim fakat eski sürümü yüklemiş.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı