HP Pavilion 15-n005st E9L06EA Laptopumda susmayan fan sorunu

Ravrex

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopu alalı 2,5 sene oldu ve son 2 aydır inanılmaz bir fan gürültüsü var. 2,5 sene boyunca hiç içini açmadığım laptopumun dün içini açtım baya tozlanmıştı tüm tozları temizledim her şeyi yaptım hatta format bile attım fakat hala sorun devam ediyor. O kadar gürültü yapıyor ki laptopa kolunuzu koysanız masaj yapıyormuş gibi titretiyor.
Artık bi çözüm bulamadım size yazayım dedim, BIOS güncelledim bu fanı eski haline döndürmenin başka bir yolu yok mu?

Yok mu yardım olacak biri?

arkadaşlar lütfen artık bir şeyler yazın onca konuya cevap geliyor benim konumu dikkate alan yok sıkıldım artık bi çözüm yolu yok mu onun için mi mesaj atmıyorsunuz?

Makinanın nesi var bilemeyiz, fan makina sökülmüş halde çalışınca ses çıkarmıyorsa montajda vidaları çok sıkıyorsundur. Ses çıkarıyorsa; fanın muhafazasına yapıştırılmış, pervane merkezi hizasındaki etiketi kaldırıp bir damla Siemens yağı damlat, zeytinyağı değil. Gene olmaz ise fan üzerinde parça numarası yazar, araştırıp yenisini alırsın.

Makinanın nesi var bilemeyiz, fan makina sökülmüş halde çalışınca ses çıkarmıyorsa montajda vidaları çok sıkıyorsundur. Ses çıkarıyorsa; fanın muhafazasına yapıştırılmış, pervane merkezi hizasındaki etiketi kaldırıp bir damla Siemens yağı damlat, zeytinyağı değil. Gene olmaz ise fan üzerinde parça numarası yazar, araştırıp yenisini alırsın.

teşekkürler deneyeceğim fakat korkuyorum biraz çünkü çok zor açılıyor cihaz baya zedeleniyor açılırken

Elinden gelmiyorsa tamirci opsiyonunu da değerlendirebilirsin.

Kolay gelsin.

Teşekkürler, tamirciye vermek pek içimden gelmiyor çünkü bilgisayarı açmak aşırı derecede zor ben o kadar dikkatli olmama rağmen açarken baya bir yerini çizdim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şekilde açılıyor cihaz o yüzden korkuyorum hem açmaya hemde tamire vermeye

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı