Ravrex
Hectopat
Daha fazla
Cihazı 3 sene önce aldım ve aldığımdan beri sorun üstüne sorun, özellikleri iyi olmasına rağmen en ufak bir şeyde zamanı belirsiz bir anda mavi ekran ile karşılaşıyorum. Bazen mavi ekran yerine ekran kararıp kalıyor ya da oyun oynarken oyunun ekranı donup kalıyor fare klavye çalışmıyor tek çözüm resetlemek olur ve resetlemeden sonra bilgisayar inanılmaz yavaş bir şekilde açılıyor. Yaptığım iş sırasında arkada müzik vb çalıyorsa oda dırrrrr diye kalıyor ve resetleyene kadar aynen bu şekilde kalıyor. İnanılmaz can sıkıcı bir durum, normal oyun oynarken oluyor, OBS üzerinden yayın yapmaya kalkışırsam zaten durmadan yüksek CPU uyarısı alıyorum ve bir kaç dakika - saat sonra bilgisayar yine aynı hale geliyor.
Bilgisayarımın özellikleri:
Tüm virüs programlarını ve system care programlarını kullandım çözülmedi. Format attım çözülmedi. Windows 8 den 10 a geçirdim çözülmedi, Windows 10 dan 7 ye geçirdim çözülmedi. Memtest yaptım hiç bir hata vermedi, RAM'leri çıkartıp tek RAM kalacak şekilde denedim yine çözülmedi, içini 2 kere açtım çözülmedi, termal macunları yeniledim ama nafile bir türlü çözülmüyor sorun lütfen arkadaşlar bilen birileri varsa yardım ederse çok sevinirim çünkü ben tüm işlerimi bilgisayar üzerinden yapıyorum, Youtube'a video upload edeceğim zamanlar oluyor video montajlarken mavi ekran giriyor ve yaptığım tüm edit boşa gidiyor vb daha neler neler, tüm düzenimi etkiliyor umarım yardımcı olacak kişiler vardır şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarımın özellikleri:
Tüm virüs programlarını ve system care programlarını kullandım çözülmedi. Format attım çözülmedi. Windows 8 den 10 a geçirdim çözülmedi, Windows 10 dan 7 ye geçirdim çözülmedi. Memtest yaptım hiç bir hata vermedi, RAM'leri çıkartıp tek RAM kalacak şekilde denedim yine çözülmedi, içini 2 kere açtım çözülmedi, termal macunları yeniledim ama nafile bir türlü çözülmüyor sorun lütfen arkadaşlar bilen birileri varsa yardım ederse çok sevinirim çünkü ben tüm işlerimi bilgisayar üzerinden yapıyorum, Youtube'a video upload edeceğim zamanlar oluyor video montajlarken mavi ekran giriyor ve yaptığım tüm edit boşa gidiyor vb daha neler neler, tüm düzenimi etkiliyor umarım yardımcı olacak kişiler vardır şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: