HP Pavilion 15-P219NT ACPI Error Hatası

narcolepsism

Centipat
Katılım
22 Mayıs 2020
Mesajlar
8
Bilgisayarımın BIOS ayarlarından sanallaştırmayı ve secure boot özelliklerini kapattım. Clover ekranından config dosyasını seçtim ve ardından kuruluma başladım. Resimdeki hatayla karşılaştım.
Bilgisayarımın özellikleri:
İşlemci: Intel i7 5500U
Harddisk: 2TB HDD
RAM: 16GB
2fIte7dM.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Config dosyasını işlemcime uygun seçtim(config_HD5300_5500_6000.plist). Yeniden adlandırıp adını config.plist yaptım. USB/EFI/CLOVER içindeki tüm config dosyalarını silip bu config dosyasını kopyaladım. Sistemi yeniden başlatıp kurulumu tekrar denedim. Resimdeki hatayla karşılaştım:
 

Dosya Ekleri

  • gHwcADcs.jpg
    gHwcADcs.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 43
Gözünüzden kaçmış, konuda SMBIOS ayarlaması da yapılıyordu. Bu site üzerinden sisteminize uygun config'i açıp, sol panelden SMBIOS kısmına girip, sisteminize uygun SMBIOS'u seçip adını config olarak kaydedip USB/EFI/Clover'a atın ve tekrar deneyin.

 
Cevabınız için yeniden teşekkür ederim. SMBIOS ayarlamasını şu şekilde yapıp;

Screenshot.png


Config dosyasını indirdim ve USB/EFI/CLOVER'a attım. Kurulumu yeniden başlattığımda ise şu hata ile karşılaştım:

CBrpyZh9.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Inject Intel & EDID aynı anda yapınca tekrar şu hatayla karşılaşıyorum:
2fIte7dM.jpg

Sadece Inject Intel yapınca bir şey değişmiyor. Sadece Inject EDID yapınca da yukarıdaki resimdeki hatayla karşılaşıyorum.
Kullandığım USB 16GB.
USB 2.0 portundan kurulumu deniyorum. Bilgisayarımda 2 tane USB 3.0, 1 tane USB 2.0 portu bulunuyor ama USB 3.0 portları çalışmıyor. Ondan dolayı farklı bir USB portundan deneyemiyorum.
Tekrardan cevabınız için teşekkürler.
 

Çözüm kısmında config kısmını atlayın, orayı zaten yaptınız. Belirtilen yoldaki dosyaları silmeyi deneyin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı