HP Pavilion 15 yükseltme

KaptanYamato

Decapat
Bilgisayarım HP Pavilion 15 ama kodunu unuttum. Gönderinin en son kısmına özelliklerini yazacağım. Duydum ki HP bilgisayarlarda ekran kartı değişmiyor bende bana uygun işlemci bulamadım yani pek anlamadım.
Bir de CD ROM bölümünü SSD yapacağım. Malzemeler için link atabilir misiniz?
Recep Bey lütfen konuya el atın.
  • i5 5200U 2.20 GHz
  • Nvidia GT830M 2 GB
  • 8 GB RAM
Bir de Hackintosh çalıştırabilir miyim?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal değişmez buna benzer başka bir bilgisayara sahibim aynı işlemciyi kullanıyorum. İşlemci ve ekran kartı anakarta gömülü şekilde geliyor yani maalesef değiştiremezsiniz değiştirseniz de komple değişiyor yani anakartın üzerindeki bileşenlerin tamamı. O da çok da mantıklı olmuyor fazla masrafından dolayı.
Diğerleri için bilmiyorum.

Büyük ihtimal değişmez buna benzer başka bir bilgisayara sahibim aynı işlemciyi kullanıyorum. İşlemci ve ekran kartı anakarta gömülü şekilde geliyor yani maalesef değiştiremezsiniz değiştirseniz de komple değişiyor yani anakartın üzerindeki bileşenlerin tamamı. O da çok da mantıklı olmuyor fazla masrafından dolayı.
Diğerleri için bilmiyorum.

Merhabalar teşekkür ederim. Ama benim bildiğim çoğu laptop ta işlemci çıkarılabilmektedir.

Peki bir şey sormak istiyorum. Cd rom yerine ssd takmak istiyorum. O aparatları nereden bulabilirim yani link atar mısınız?
Tam emin değilim ancak HDD yerine takarsınız ha yok yada M2 SDD şeklinde filan diyorsanız sanırım kablolu kit gibi bir şey alınıyor onlar. Uyar mı destekler mi buna emin değilim. Yani bunu yapmış yada bilen birisi destek verebilir nette ingilizce şekilde arama yazarsan belki denk gelebilirsin iyi araştırmak lazım.

Tam emin değilim ancak HDD yerine takarsınız ha yok yada M2 SDD şeklinde filan diyorsanız sanırım kablolu kit gibi bir şey alınıyor onlar. Uyar mı destekler mi buna emin değilim. Yani bunu yapmış yada bilen birisi destek verebilir nette ingilizce şekilde arama yazarsan belki denk gelebilirsin iyi araştırmak lazım.
Saolun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı