Yani BIOS'u 10/15 MB bir şeyi 1 ay ertelemek internetle alakası olamaz. OS için dediğin olabilir. Ben önceki önerimden bu zaman ageçen zamanı diyorum. Ekran kartı da çok büyük denemez, en azından kaldırıp aynısını elinde vardır yükleyebilirdiniz.
Kaç MB olduğunu kontrol etmedim ayrıca daha önce de bahsettiğim gibi sonradan yüklediğim bir programın kalıcı hasar bıraktığını düşünerek format attım 1 2 hafta gibi bir süre hata almadım. Sonrasında yine tekrarlandı ve sıklığı artınca dediğiniz gibi BIOS güncellemesi vs ilk fırsatını bulduğumda uyguladım ve hata dosyalarını sizlerle paylaştım. Ama konu amacı dışına çıktı. Özellikle
@KojiroHyuga04 arkadaşın desteği keselim diye tehditvari konuşması biraz can sıkıcı oldu. Buyurun kesin desteği fazla bir kayıp olacağını düşünmüyorum. Elbette ki başka yardımcı olacak birileri bulunur.
@Murat5038 hocam size de desteğiniz için teşekkür ederim belirttiğim sebeplerden dolayı tavsiyelerinizi uygulamakta geciktim bu da tarafınızdan yanlış anlaşıldı. Bundan dolayı da özür dilerim. Kolay gelsin. Tekrardan teşekkürler.