Çözüldü HP Pavilion 250 G7 "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ferhat YILDIZ

Kilopat
Daha fazla  
HP Pavilion 250 G7
Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz
12 RAM
Windows 10 Pro
NVIDIA GeForce MX110 ve Intel(R) UHD Graphics 620
Minidump

Yaklaşık bir aydır mavi ekran hatası alıyorum. Genellikle oyunlarda karşıma çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
@KojiroHyuga04 hocam yardımcı olurmusunuz size zahmet

Son düzenleme:
Çözüm
Yani BIOS'u 10/15 MB bir şeyi 1 ay ertelemek internetle alakası olamaz. OS için dediğin olabilir. Ben önceki önerimden bu zaman ageçen zamanı diyorum. Ekran kartı da çok büyük denemez, en azından kaldırıp aynısını elinde vardır yükleyebilirdiniz.

Kaç MB olduğunu kontrol etmedim ayrıca daha önce de bahsettiğim gibi sonradan yüklediğim bir programın kalıcı hasar bıraktığını düşünerek format attım 1 2 hafta gibi bir süre hata almadım. Sonrasında yine tekrarlandı ve sıklığı artınca dediğiniz gibi BIOS güncellemesi vs ilk fırsatını bulduğumda uyguladım ve hata dosyalarını sizlerle paylaştım. Ama konu amacı dışına çıktı. Özellikle @KojiroHyuga04 arkadaşın desteği keselim diye tehditvari konuşması biraz can sıkıcı oldu. Buyurun kesin desteği fazla bir kayıp olacağını düşünmüyorum. Elbette ki başka yardımcı olacak birileri bulunur. @Murat5038 hocam size de desteğiniz için teşekkür ederim belirttiğim sebeplerden dolayı tavsiyelerinizi uygulamakta geciktim bu da tarafınızdan yanlış anlaşıldı. Bundan dolayı da özür dilerim. Kolay gelsin. Tekrardan teşekkürler.
Sanal belleği kapatın, bundan kaynaklı hatalar var.

HD Tune ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın.
Disklere dair de uyarılar var.

Ek olarak ekran kartı sürücünüzü güncelleyin.

Sanal belleği kapatın, bundan kaynaklı hatalar var.

Disklere dair de uyarılar var.

Ek olarak ekran kartı sürücünüzü güncelleyin.
Dediklerinizin hepsini yaptım. Şimdilik bir sorun yok. Tekrarlarsa sizinle paylaşırım. Teşekkürler.

1 ay önce forumu bırakmıştım, düşünmeye ihtiyacım vardı kendimle alakalı.
Radikal kararlar aldım.

Buraya da bir şekilde vakit ayırabileceğim bu şekilde.

Bluestacks kaldıralım.
Diskle alakalı ciddi bir sorunumuz var gibi. NTFS.sys çökmüş.

İşletim sisteminiz eski 21H2 sürümüne temiz kurulumla geçin. BlueStacks kaldırın.
1 ayı geçik süredir verdiğim çözümü bugün uygulaşmışssınız. BIOS bugün güncellenmiş. Bu şekilde bekleyerek bir çözüme ulaşamayacaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı