HP Pavilion 4800H 1660 Ti Max-Q alınır mı?

RAM'i ben 16 olarak aldım. 512 GB SSD bana yetiyor şahsen. Çok fazla oyun takıntım yok, Cyberpunk vardı oynadım sonra sildim bir de PUBG var o kadar. O yüzden bana yetiyor.
Cihaz epey dikkatimi çekti gerek MSI olması gerek özelliklerine göre ucuz olmasından ötürü. 😄 Ram'i kendim yükseltirsem garanti kapsamından çıkar mı acaba? Bir de o fiyat bandına tereddütsüz bu cihazı önerirsiniz değil mi ?

Cihaz alınabilir aslında sizin yerinizde olsam o kadar vermişken biraz daha verip 17 inch ekranda tadını çıkartmak olurdu. :)

Cihaz epey dikkatimi çekti gerek MSI olması gerek özelliklerine göre ucuz olmasından ötürü. 😄 RAM'i kendim yükseltirsem garanti kapsamından çıkar mı acaba? Bir de o fiyat bandına tereddütsüz bu cihazı önerirsiniz değil mi?

MSI biraz katı o konuda sanırım. İsterseniz kendilerine sorabilirsiniz.

(0212) 288 42 30

MSI yetkili servisinin numarası. Onlara sormanız daha doğru olur.

MSI biraz katı o konuda sanırım. İsterseniz kendilerine sorabilirsiniz.

(0212) 288 42 30

MSI yetkili servisinin numarası. Onlara sormanız daha doğru olur.
Forumda sıkıntı etmiyorlar diyorlar. En kötü servise gönderirim değiştirirler. Siz öncesinde araştırdınız epey cihazı değil mi ?
Hemen alasım var çünkü indirim bitmeden. 😄

Forumda sıkıntı etmiyorlar diyorlar. En kötü servise gönderirim değiştirirler. Siz öncesinde araştırdınız epey cihazı değil mi?
Hemen alasım var çünkü indirim bitmeden. 😄

2 Ay boyunca araştırıp Excalibur almıştım. 3 gün sonra bozulunca iade ettim ve Alpha 15 A3DC aldım. Ama A3DD modeli indirime girince A3DC modelini de iade ettim ve Alpha 15 A3DD modelini aldım 😂 benim durum biraz maceralı. Bence fiyat gayet güzel alabilirsiniz. Bir sorun olursa zaten iade edersiniz olur biter. MSI yetkili servisi kötü değil zaten bu arada gayet deneyimliler.

2 Ay boyunca araştırıp Excalibur almıştım. 3 gün sonra bozulunca iade ettim ve Alpha 15 A3DC aldım. Ama A3DD modeli indirime girince A3DC modelini de iade ettim ve Alpha 15 A3DD modelini aldım 😂 benim durum biraz maceralı. Bence fiyat gayet güzel alabilirsiniz. Bir sorun olursa zaten iade edersiniz olur biter. MSI yetkili servisi kötü değil zaten bu arada gayet deneyimliler.
Hocam tekrardan merhabalar.
Bahsettiğimiz cihazdan aldım bugün.

Cihazı ne zaman almıştınız?
Bir de kasa sağlam olduğunu hissettiriyor mu?
Herhangi bir problem yaşadınız mı?

Almamda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim bu arada.

Hocam tekrardan merhabalar.
Bahsettiğimiz cihazdan aldım bugün.

Cihazı ne zaman almıştınız?
Bir de kasa sağlam olduğunu hissettiriyor mu?
Herhangi bir problem yaşadınız mı?

Almamda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim bu arada.

Hayırlı olsun hocam. Yaklaşık 4 ay önce Hepsiburada'dan aldım ve teknik olarak hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana. Öncelikle MSI'ın kasaları gerçekten sağlam, ki hissettiriyor da zaten. Kasası sert plastik ama kalitesiz plastikle karşılaştırmayın, plastik kokusu bile yok öyle söyleyeyim. İade ettiğim Excalibur güya metaldi kasa ama çok yoğun bir plastik kokusu olurdu, MSI Alpha'da öyle bir koku almadım hiç. Kapağı ise alüminyum ve çok sağlam, çerçeveleri çok kaliteli hissettiriyor ve hiç gıcırtı falan yok. Ama benim en çok sevdiğim kısmı ise soğutma kabiliyeti. Turbo Boost'u açtığınız zaman fanlar yaklaşık 6000 RPM'de dönüyor ve çok çabuk soğutuyor, ama işin güzel tarafı ise ben oyun oynarken Auto ayarda kullanıyorum fanları ve cihaz çok ısınmadığı için Turbo fan moduna gelmiyor bile :) ben Cyberpunk oynadım yaklaşık 1 saattir falan ve işlemci sıcaklığı 80'i geçmedi. O yüzden çok memnunum.

IMG_20201223_225138.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı