HP Pavilion 800 Gaming klavye alınır mı?

Bence senin biraz araştırma yapman lazım. Çünkü azıcık bilgisi olan biri bile sıralamada Kailh ve Gateron anahtarlardan sonra Outemu anahtarlar geldiğini bilir. Bir de gelip açtığım konuya saçma sapan mesajlar atıyorsun. Komiksin.

#Dark_angel

Bırak birkaç cümle öğrenmiş bilmişlik yapma anladığınız yok boş boş yorum yapıp insanların karıştırmayı iyi yapıyorsunuz gereksiz bilgilerle dediğim gibi birkaç isim öğrenmiş insanları yanlış yönlendirme bir komik olan sensin senin açtığın yorumlar bile gereksiz.

Hiçbir bilgin yok arkadaşım boş yapma Outemu mu en iyi ikinci Switch haha.

Seni cahillikle baş başa bırakalım en iyisi. Outemu'nun en iyi 2. anahtar olduğuna inanmaya devam et sen.

Bu klavyenin indirimdeki hali şu dolar bazında f/p açısından en iyisi bana göre. Tabi Türkçe karakterlerin olmadığını bilin.

Her markanın kötü ürünleri olabilir. Markaya göre ürünü yargılamak aşırı saçma.

Rampage bile arada sırada kaliteli ürünlere logo basıp satabiliyor.

Pavilion klavyelerden emin değilim ama HP Omen encoder serisi klavyeler gayet kaliteli.

Hocam 4 kere okudum anlamadım diğer mesajlara geçiyorum. Keşke arada bir virgül gibi vurguları birbirinden ayıracak araç kullansaymışsınız.

Yazık sana.

Merhaba efenim HP 800 klavye aldım bilek dayamasını taktım ama çıkarması zor bunu nasıl çıkarırım?

Tırnağını kırmak zedelemek istemiyorum.

Dosya Ekleri

• 2E091041-8E88-411A-9F32-6DF85B684C09.jpeg
    159,5 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba efenim HP 800 klavye aldım bilek dayamasını taktım ama çıkarması zor bunu nasıl çıkarırım?

Tırnağını kırmak zedelemek istemiyorum.

Sizin attığınız klavyede Türkçe karakterler gözüküyor ama zymnax adlı kullanıcı Türkçe karakterler yok demiş almayı düşünüyordum ama iyice kafam karıştı yardımcı olabilecek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…