HP Pavilion a6532.tr BIOS Güncelleme

Tanay Tekön

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Anakart (AIDA64' teki bilgiler):
Anakart Kimliği: 64-0543-000001-00101111-091009-Bearlake$HPBEN000_BIOS DATE: 09/10/09 10:25:18 VER: 5.43
Anakart Adı: Pegatron IPIBL-LB (Benicia)

BIOS (AIDA64' teki bilgiler):
BİOS Türü: AMI
BIOS Sürümü: 5.43
Sistem BIOS Tarihi: 09/10/09
Görüntü BIOS Tarihi: 07/10/09 (Tarihleri de yazdım eski olduğu göresiniz diye :D )

İnternette güncellemesini bir türlü bulamadım. OC de yapmak istiyorum ama şu anki biosta OC ile ilgili herhangi bir menü yok. Sanırım HP' lerde OC yapılmıyormuş (BIOS'tan). OC olmasada BIOS' u güncellemek istiyorum. Nasıl yapıldığınıda açıklarsanız sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Açıklama

Sürüm bilgileri
Yayın:
2010-08-06

Dosya adı:
sp46442.exe [1/1, 1.61M]

Sürüm
5.43

Uyumluluk:
Microsoft Windows Vista
Microsoft Windows 7 (32-bit)
Microsoft Windows 7 (64-bit)
Microsoft Windows Vista (64-bit)

Onarma/Geliştirme
  • Sistem termal performansını iyileştirir.
  • İşlemci desteği için fan eğrisini güncelleştirir.
  • HP Kişisel Ortam Sürücüsü bağlıysa, yeniden başlatma sırasında sistemin kilitlenmiş gibi görünmesi sorununu çözer.
  • 7GB RAM takıldığında görülen sistem kilitlenmesi sorununu çözer.
  • Donanım Tanılama Araçları'nı v4880.05'e günceller.
Kurulum:
  1. Dosyayı indirin.
  2. Yalnızca Yükle düğmesini tıklatın.
  3. Dosya Yükle ekranında Kaydet düğmesini tıklatın.
  4. Farklı Kaydet ekranında dosyayı Masaüstünüze kaydedin.
  5. Dosyanın zaten varolduğunu belirten bir ileti alırsanız, dosyanın üzerine yazmak için Evet düğmesini tıklatın.
  6. Masaüstünüze kopyalanan güncelleştirme için simgeyi çift tıklattıktan sonra İleri'yi tıklatın.
  7. Ekranda görüntülenen yönergeleri izleyin.
  8. Güncelleştirme tamamlandıktan sonra sistemi yeniden başlatmak isteyip istemediğiniz sorulduğunda, Evet'i tıklatın ve sistemi yeniden başlatın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı