cemselimoglu Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 23 18 Ekim 2020 #1 PC SSD'yi görmüyor mu SSD mi bozuk bilmiyorum ama PC açılmıyor. Format da atamıyorum, donuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2020
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 18 Ekim 2020 #2 cemselimoglu dedi: PC SSD'yi görmüyor mu SSD mi bozuk bilmiyorum ama PC açılmıyor. Format da atamıyorum, donuyor. Eki Görüntüle 705836 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Boot kısmında Windows Boot Manager seçip ayarlar kaydedip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
cemselimoglu dedi: PC SSD'yi görmüyor mu SSD mi bozuk bilmiyorum ama PC açılmıyor. Format da atamıyorum, donuyor. Eki Görüntüle 705836 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Boot kısmında Windows Boot Manager seçip ayarlar kaydedip tekrar deneyin.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 18 Ekim 2020 #3 SSD'yi görmüyorsa bir flash belleğe Win 10 kur oradan yap en basit çözüm. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Ekim 2020 #4 Disk bozulmuş olabilir. Bak orada F2'ye basarsan teşhis yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS cemselimoglu Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 23 18 Ekim 2020 #5 O Görkem dedi: SSD'yi görmüyorsa bir flash belleğe Win 10 kur oradan yap en basit çözüm. Genişletmek için tıkla... Formatta atamıyorum donuyor Recep Baltaş dedi: Disk bozulmuş olabilir. Bak orada F2'ye basarsan teşhis yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Passed birşey diyordu Artı 0 Eksi
O Görkem dedi: SSD'yi görmüyorsa bir flash belleğe Win 10 kur oradan yap en basit çözüm. Genişletmek için tıkla... Formatta atamıyorum donuyor Recep Baltaş dedi: Disk bozulmuş olabilir. Bak orada F2'ye basarsan teşhis yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Passed birşey diyordu
efeakkkoc Femtopat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #6 Recep Baltaş dedi: Disk bozulmuş olabilir. Bak orada F2'ye basarsan teşhis yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana yardimci olur musunuz rica etsem F2 yapip teşhis yaptim ama sorun çıkmadı laptop kullanıyorum Windows kuracaktim olmuyor laptop markasi HP ProBook 4530s Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Disk bozulmuş olabilir. Bak orada F2'ye basarsan teşhis yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana yardimci olur musunuz rica etsem F2 yapip teşhis yaptim ama sorun çıkmadı laptop kullanıyorum Windows kuracaktim olmuyor laptop markasi HP ProBook 4530s