HP Pavilion CB007NT harici ekran kartını kullanmıyor

Vemonder

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bilgisayarım 2-3 gündür HD Graphics kullanıyor. Oyunlarda GTX 1050 kartım %5 kullanırken, HD Graphics 630 ise %99 kullanılıyor. Format atmama rağmen sorun halen daha devam etmekte. NVIDIA Denetim Masasından ayarlamama rağmen ve GPU etkinliğinde açtığım oyunu görmeme rağmen GTX 1050 %5 kullanılıyor. Laptop modelim HP Pavilion CB007NT.

Ayarlardan Yüksek Performansa almaktan başka bir çaren yok. Zamanında bende Pavilion 15 p150nt'de aynı sorunları yaşadım ama şunu farkettimki onboard GPU aslında harici GPU'yu da kullanıyormuş yoksa Gta V'de 45 50 FPS alması imkansızdı.

Ayarlardan Yüksek Performansa almaktan başka bir çaren yok. Zamanında bende Pavilion 15 p150nt'de aynı sorunları yaşadım ama şunu farkettimki onboard GPU aslında harici GPU'yu da kullanıyormuş yoksa Gta V'de 45 50 FPS alması imkansızdı.
HP gibi markanın bu denli sıkıntılı bir seri çıkarması cidden inanılmaz.

HP gibi markanın bu denli sıkıntılı bir seri çıkarması cidden inanılmaz.
HP ile alakası yok. Laptopların hepsi böyle. Çünkü Bir kartı devre dışı bırakınca komple gidiyor. Saçmalık. Ama büyük ihtimalle iki GPU'yu da kullanıyor ama ayarlarda gözükmüyor.

HP ile alakası yok. Laptopların hepsi böyle. Çünkü Bir kartı devre dışı bırakınca komple gidiyor. Saçmalık. Ama büyük ihtimalle iki GPU'yu da kullanıyor ama ayarlarda gözükmüyor.

Bilmiyorum ben çok kronik sıkıntı yaşadım 3.5mm jakının yanındaki USB portlarından herhangi birine USB bağlayınca ses cızırtılı geliyor. Ekranın panelinde sıkıntı var ekranı açıp baktım panelde ufak hareket olunca ekran da görüntü gidiyor ya da çizgiler çıkıyor. Isınınca tuşlar basmıyor vs.
Biostan bir şey yapılamaz mı harhangi bir bilgin varmı ?

Ağam sen boşver forumda falan takılma bios la alakasız dedin biosu default yaptım oldu.
Emin misin? Ben BIOS'la çok oynadım bir sonuç alamadım şanslıymışsın. Bu arada forumda takılıp takılmayacağım seni ilgilendirmez geçmişte açtığım konular duruyor 2 3 yıl önceden. BIOS değişmiş senin sorunun farklıymış ne diyeyim geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı