HP Pavilion CD ROM yeri yok

Takabildim fakat bu model yerine Intel işlemcili olanini tercih etmenizi öneririm. Ama kesinlikle temiz kullanmaniz gerekli yoksa on taraftaki hoparlör kısmı noktalı olduğu için o noktalara küçük şeyler kaçabiliyor.
Ben Intel işlemcili versiyonunu göremedim hala satışta olan bildiğiniz bir yer varsa yazabilir misiniz?
Ben Intel işlemcili versiyonunu göremedim hala satışta olan bildiğiniz bir yer varsa yazabilir misiniz?
Bu arada buldum ama sırf bunun için ve HDD'i olduğu için 1700TL daha pahalıya satılıyorlar.

Bu arada buldum ama sırf bunun için ve HDD'i olduğu için 1700TL daha pahalıya satılıyorlar.
Intel olan daha pahalıydı. Ben baya uyguna almıştım bunu. Aldığım fiyata değer belki ama şu an tahminen 5500 liranın üstündedir fiyatı yani bence almamalısın bu modeli. Karantinadan sonra dolar düşecektir bence o zamanı bekle.

Intel olan daha pahalıydı. Ben baya uyguna almıştım bunu. Aldığım fiyata değer belki ama şu an tahminen 5500 liranın üstündedir fiyatı yani bence almamalısın bu modeli. Karantinadan sonra dolar düşecektir bence o zamanı bekle.
Bu arada Intel tercih etmenizin sebebi nedir?
Ayrıca sizdeki modelde SATA 3 3.5 Inc slot var değil mi?

Son düzenleme:
Bu arada Intel tercih etmenizin sebebi nedir?
Ayrıca sizdeki modelde SATA 3 3.5 Inc slot var değil mi?
Ryzen işlemci olduğundan dolayı dahili ekran kartı 2 GB RAM yiyor. Geriye 5.9 GB RAM kalıyor. Bu bence baya büyük bir eksi tabii eğer üstüne RAM almayacaksanız.
Şimdi baktım sipariş ettiğim HDD'ye Sata 3 almışım 3.5 var mı bilemiyorum.

Ryzen işlemci olduğundan dolayı dahili ekran kartı 2 GB RAM yiyor. Geriye 5.9 GB RAM kalıyor. Bu bence baya büyük bir eksi tabii eğer üstüne RAM almayacaksanız.
Şimdi baktım sipariş ettiğim HDD'ye Sata 3 almışım 3.5 var mı bilemiyorum.
Bu arada Bilgisayarın RAM'ı kalitesiz takılmalara sebebiyet veriyor diyip atıp tutan bir adam var 4+8 GB RAM yapmak istiyorum sence bir sıkıntı olur mu?

Bu arada Bilgisayarın RAM'ı kalitesiz takılmalara sebebiyet veriyor diyip atıp tutan bir adam var 4+8 GB RAM yapmak istiyorum sence bir sıkıntı olur mu?
O dediğin olay bende de çok nadir oluyor. Sanırım RAM'lerde işlemcinin istediği MHZ hızı yok. Belki SSD problemlidir. 8+4 RAM yapmak o takılmalara bir çözüm olmaz, sadece RAM kapasitesi artar. Dual Channel olması için 2 tanesini de aynı olması lazım. Yani bence Laptop almışken kısa vadede ekstra bir şey almaman gereken bir tanesini almanı öneririm.

O dediğin olay bende de çok nadir oluyor. Sanırım RAM'lerde işlemcinin istediği MHz hızı yok. Belki SSD problemlidir. 8+4 RAM yapmak o takılmalara bir çözüm olmaz, sadece RAM kapasitesi artar. Dual Channel olması için 2 tanesini de aynı olması lazım. Yani bence Laptop almışken kısa vadede ekstra bir şey almaman gereken bir tanesini almanı öneririm.

O adam 2 RAM'ıda değiştirince düzeldiğini söylemişti bu arada takılmalara çözüm olarak değil 6 GB yetersiz geldiği için yükselteceğim RAM'ı.
Bütçem sınırlı olduğu için 6500TL üstünü alamıyorum o yüzden yavaş yavaş yükselteceğim piyasa düşerse öyle yapmayı düşünüyorum.

O adam 2 RAM'ıda değiştirince düzeldiğini söylemişti bu arada takılmalara çözüm olarak değil 6 GB yetersiz geldiği için yükselteceğim RAM'ı.
Bütçem sınırlı olduğu için 6500TL üstünü alamıyorum o yüzden yavaş yavaş yükselteceğim piyasa düşerse öyle yapmayı düşünüyorum.
Dediğim gibi aceleniz yoksa bence bekleyin dolar daha da düşecektir. Sanırım kasa toplama şansınız yok bu arada ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı