HP Pavilion DV5 1220ET 350 TL Değer Mi ?

CarlJohnson

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba elimde bu bilgisayar vardı HP Destek ve Müşteri Hizmeleri'ne Başvurun | HP® Destek bir yerden elime geçti anakartı bozuktu sabit diski yoktu bildiğim başka bir sorunu yoktu para vermeden almıştım şimdi ise 350 TL ye anakart takacak ve 120 GB gibi bir sabit disk takacak arkadaş var sizce 350 TL vermeye değer mi ? 350 TL ye normal kullanım için ki ben oyunda oynarım (açtığı kadar :D) değer mi yaptırayım mı ?

HP İkinci El ve Sıfır Dizüstü Notebook Bilgisayarlar sahibinden.com'da

Ben olsam yaptırmazdım çünkü hangi parçaları sağlam hangileri çürük bilmiyorsun.
İşlemci ve RAMler bitik ise (varlar değil mi?) zaten duble ızdırap.

Makinaya ne oldu bilmiyorum ama anakartı söktüysen adaptör yuvası çevresini bir kontrol et, belki basit bir switch yanması bile olabilir sorunu.

Aynı pili kullanan bir makina bulursan onunla da test edebilirsin.

HP İkinci El ve Sıfır Dizüstü Notebook Bilgisayarlar sahibinden.com'da

Ben olsam yaptırmazdım çünkü hangi parçaları sağlam hangileri çürük bilmiyorsun.
İşlemci ve RAMler bitik ise (varlar değil mi?) zaten duble ızdırap.

Makinaya ne oldu bilmiyorum ama anakartı söktüysen adaptör yuvası çevresini bir kontrol et, belki basit bir switch yanması bile olabilir sorunu.

Aynı pili kullanan bir makina bulursan onunla da test edebilirsin.
Belirtmeyi unuttum kusuruma bakmayın makinenin üzerine su dökülmüş yapan arkadaş bize çalıştırıp verecek ve sanırım fazla kullanılmadan su dökülmüş bilgisayarın kasası vs. sağlam duruyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı