HP Pavilion DV6-3340ET, CS:GO Ekran Kırılma Sorunu

Makaleler
6
Yer
İzmit
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk kez CS:GO'da yaşadığım bir olay dizüstü bilgisayarımda böyle bir olay oldu. Nedenini ve çözüm yolunu bilen varsa yardım etsin. Diğer oyunlarda böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Sorun çözemezsem oyunu silip tekrar yükleyeceğim. Olmazsa garantiye vereceğim. Oyun dosyalarını falan kontrol ettim, ekran kartı driver'larını yükledim.
  • Modeli: HP Pavilion DV6-3340ET

11984290_958124090914624_534192426_o.jpg

11973794_958124144247952_220497607_o.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
HP notebookların genel problemi bu işte. Yazılımı yetersiz AMD Ekran kartları kullanması. HP nin sitesine girip drivers bölümünden senin laptopa uygun EN ESKİ driveri indir kur. AMD nin sitesinden yüklediğin driver TAM anlamıyla desteklemiyor. Windows 10a geçtiysen Allah yardımcın olsun. HP Driver desteği bakımından saç baş yolduracak cinsten. Ben sonunda laptopu (DV6 6020ST) satıp imzamdaki masaüstü sistemi topladım.

Benim laptopta büyük sıkıntı olmuştu. Şöyleki AMD nin kendi sitesinden indirdiğim driver sonrası tüm oyunlar dx9 da çalışmaya başladı. Dx10 ve dx11 gitti. Ayrıca bilgisayarın açılma süresi aşırı derecede uzadı. Eski drivera dönmek mecburiyetinde kalmıştım. Onda da amd grafik kartı yanıt vermeyi kesti diye uyarılar çıkıyordu. harici ekran kartı slotu ile birlikte harici ekran kartı olan modellerde belki problem olmayabilir ancak anakarta çipset olarak gömülü harici ekran kartlarında bu problemler mevcut. Zaten driver güncellemesi için laptop üreticisine başvurun diye uyarı çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı