HP Pavilion Dv6-6120st iAtkos ML2 Kernel Panic Hatası

Parametreleri yazamazsan istediğini dene sonuç sıfır olacak... Yazdığım parametrelerde aradaki boşluklara dikkat ederek yazmıyorsan ki forumda senin gibi yapanlar var sonuç alamıyorlar, yani gördüğünü yazamayan insanlar var... O nedenle Niresh'i dene parametreyi yazamazsan gene sonuç alamayacaksın..

Abicim ilk defa bilgisayar kullanıyor değilim :) Bilgisayar bölümünde okuyorum. Niresh'î deniycem ama farkı ne ve neden bu İAtkos ML2'nin çözümünü bulamadık ?

- - - Güncellendi - - -

"USB diske restore edip hp laptoplar icin modifiye edilmiş kerneli kullanabilirsiniz. Bu, sizin resimde aldığınız "lapic" denilen kernel hatasını aşmanızı saglar."
diye bir teşhis koydu bir arkadaş bu konu hakkında bir bilginiz varmı abicim ? :)

Bilgisayar bölümünde okuman seni Unix profesörü yapmaz :D İatkos her sisteme uyumlu değil, en basit en uygun konfigürasyonda tasarlandığı için bizimkiler işin kolayına kaçılmış... O nedenle çoğu makinede uyumsuzluk gösterebiliyor... Niresh dene.. Daha önce forumun birinde tavsiye etmiştim ama kimse doğru dürüst okumadığı için göremiyor..

Bak araştırmacı bir arkadaşımız Asus N56VZ makinesine sessiz sedasız Mountain Lion kurmayı başardı sistem gayet stabil çalışıyor... Araştırmalar sonucu Rus sitesi yardımıyla çözümü buldu... Herşeyi hazır bekliyorsunuz!!! sorun burdan kaynaklanıyo, araştıralım bol bol araştıralım... Sanal kurmaya mı çalışıyorsun Nireshi? Düzgün bi kurulum yapta kutlayalım senide...

Sana ayıp olmasın ama bu kadar bilgiyi uygulayacak yeterliliğe sahip değilsin. Neden diye soracak olursan... En az 2 yıl yada daha fazla süre Mac OSX kullanmış olman lazım... 3 yada 4 sefer kurulum yapmış Mac masaüstünü görmüş olman lazım.. Diskutility programını kullanmış olman lazım... Bunların hiçbiri sende var mı? Neyin nasıl yapıldığını çözmen çooooook uzun süre alır bence hiç kalkışma..

Vmware üzerinden 2 ay kadardır Mac Os X i Vmware üzerinden kullanıyorum :) Sen biliyorsun abi her parametre için ayrı ayrı format attım ve Disk İzlencesini kullandım birazda yardım etsen ( %90 ) geri kalanını ben yaparım ( %10luk kısmı :))

VMware üzerinden kullanıyorsan çok basit bi şekilde çözmen lazım, orda retail kurulumu gösteriyor nasıl yapıldığına dair google translate ile çevir anlarsın zor bişey değil, :p

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu elemanın makinesi ile seninki arasında tek fark sürüm farkı aynı bileşenleri kullanıyor... Bu elemanla iletişime geç..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı